+86-757-8128-5193

3Nm Palladium nanočestice niske sušenju temperature, koristi se za vodonik Senzori Ili kataliza

3Nm Palladium nanočestice niske sušenju temperature, koristi se za vodonik Senzori Ili kataliza

3Nm Palladium nanočesticama

  Product Details

ETEB Technology, jedan od vodećih proizvođača i dobavljača u Kini, sada donosi kvalitetne i pouzdane 3Nm paladija nanočestice niske sušenja temperatura, koristi se za vodonik senzora ili katalizatora. Dobro došli kupiti kvalitetne bulk proizvoda sa nama i prilagođenim narudžbe su također dobrodošli.


Veličina čestica: 3Nm
Vezanja Temperatura: Manje od 250 ℃


Primjenjuje u elektronskom paste, vodonik senzore i katalize.


Na primjer, proizvođači automobila koriste paladij kao katalizator u katalizator u svoj automobil kako bi zagađenje molekula od vašeg automobila izduvnih manje štetna. Koristeći nanočestice paladija povećava površinu i postotak atoma platine dostupan za kontakt s molekulama koje su uključene u reakciji. To vam omogućava da se izvuče sa manjim količinama paladija.

Palladium nanočestice su pokazale efikasnim katalizatori u raznim kemijskim reakcijama. Na primjer, paladija nanočestice mogu smanjiti količinu platine koja ima da se koristi kao katalizator u gorivim ćelijama. Palladium košta otprilike polovina troškova što platine, što bi moglo pomoći u smanjenju troškova goriva ćelija.

Istraživači su također otkrili da pomoću paladija nanočestice mogu poboljšati performanse katalizatora. U laboratorijskim testovima, otkrili su da gorive ćelije koristeći katalizator je sa ovim nanočestica generira 12 puta više struje od jednog sadrži katalizator pomoću platine. Gorivne ćelije i trajao deset puta duže.

Palladium također može poboljšati performanse željeza nanočestica se koriste za čišćenje organskih polutanata u podzemne vode. Dodavanje paladija Iron nanočestica im omogućava da doprinese više elektrona u reakciji, povećanje stope po kojoj klorirani ugljikovodici, kao što su TCE su degradirane.


Veličina čestica: 3Nm
Vezanja Temperatura: Manje od 250 ℃


Primjenjuje u elektronskom paste, vodonik senzore i katalize.


Hot Tags: 3Nm Palladium nanočestice niske sušenju temperature, koristi se za vodonik Senzori Ili Catalyst, Kina, proizvođači, dobavljači, prilagođena, bulk kupiti
Srodni proizvodi

Dom | o nama | Proizvodi | Vijesti | Izložba | Obratite nam se | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Guangdong Nanhai ETEB Technology co, Ltd