+86-757-8128-5193

Vijesti

Dom > Vijesti > Sadržaj

Studenti pokažu svoje vještine znanosti

Great Falls College MSU je bio upakiran u utorak ujutro kao Montana regije II znanost i Inženjerstvo fer započela.

Učenika u razredima 6-12 iz ledenjaka, Toole, Liberty, Teton, Pondera, kaskada i Judith save županije Lunch hodnicima škole sa svojim projektom daske i prototipova. Osamnaest škola i nekoliko učenika škole i kuće su bili zastupljeni.

Više od 150 sudaca lutao koledž, ispitujući 308 učenika srednje škole i 44 učenika srednjih škola od hipoteze do zaključka i sve između.

Centerville Sedmi razred Cade Hutchins ponosno pokazala Tornada cijevi usprkos činjenici da njegova hipoteza toplu vodu da bi putovati kroz tornado brže od hladne vode pokazala da nepravilna.

"Mislio sam, pošto vruće Molekuli se kreću brže u vodi, bilo bi brže," Cade je rekao. "Zaključio sam da hladne molekule su bili zbijeniji, tako da je voda bila gušća i pala. To je kao topli i hladni zrak ili ocean struje."

Cade izrađen projekt sa dvije 32-Pantera soda boce i crvenu, plastičnu bocu konektor.

Cade je nekad MacGyvering materijala zajedno iz njegova iskustva s Centerville je nasa-in projekt. On pomaže stvoriti svemirsko odijelo može izdržati svemiru.

"Mislim da kad odrastem, želim biti inženjer."

B9326689574Z.1_20170314201824_000_GHVHNURQT.1-0.jpg

Leanne Frosta, direktora opće obrazovanje, posao, tehnologiju i prijenos divizija u Great Fallsu College MSU, rekao je cilj ovog događaja je da se područje studenti uzbuđen o poljima znanosti i inženjerstva.

"Ovo je velika prilika za studente svih uzrasta da pokaže svoj entuzijazam za znanost," rekao je Mraz.

Gore, Simms juniorski Avery Harris stajao pred njen projekt šperploče ilustriraju najbolji način za čišćenje medicinske opreme za bolesnike s cističnom fibrozom. Avery je prišao njezin projekt sa emotivno vezan.

Avery je djed oslanjao na medicinsku opremu, ali često čistiti samo ispiranje i onda otići. Avery je zamišljao ova metoda je neučinkovit u sprijeèiti rast bakterija.

Averyje počeo raditi na faksu sa liječnikom čija je kćer ima cističnu fibrozu. Ona je predstavila izazov: mogao je zaključiti što čišćenje metoda je najučinkovitiji za pacijente oslanja na medicinske opreme?

Avery koristi tri različite vrste bakterija u njezin eksperiment: E. coli, stafilokoka i pseudomonas aeruginosa. "Sam ipak ključanje će biti najučinkovitiji," rekla je. "Pokazalo se da je istina, ali većina medicinske opreme sastoji od plastike i samo može biti kuhano za pet minuta prije nego što počne topiti."

Također je eksperimentirao sa zlatnih i srebrnih nanočestica vidjeti ako oni će spriječiti rast. Zaključila je da to radila s nekim od bakterija, ali nije stao sve od njih.

Mnogi studenti staviti samo što više vremena u predstavljajući svoje projekte kao i provođenje eksperimenata. Zajednice svih oblika, veličina i boja ilustrirati njihove metode i saznanja s tekst, fotografije i grafikone.

Amanda Nix, 7-12 nastavnik u Sunburstu, rekao je ovo iskustvo je iznimno važno za studente.

"To je interdisciplinarnoj," Nix rekao. "Oni su pisanje, istraživanje, predstavljanje i učenje novih računalnih programa za znanost."

Sunburst studenti radili na svojim projektima gotovo isključivo tijekom nastave kako bi se osiguralo svaki student imao istu razinu vrijeme i pristup završiti svoje eksperimente.

B9326689574Z.1_20170314201824_000_G8VHNUROH.1-0.jpg

"Gotovo je u školi tako da podržavaju jedni druge i imaju učitelji," Nix rekao. "To razina igralište za sve studente koji možda nema podršku kod kuće."

Sve znanosti fer pomagala su pod uvjetom Sunburst studentima lokalnih sponzora.

Srednje škole dio znanstvenom sajmu sankcionirala sajmu Intel međunarodne znanosti i inženjerstva. Vrh projekata iz razreda srednje škole će biti podobni da sudjeluju u nacionalni ISEF događaj u Los Angelesu u svibnju.

Nagrade su predstavili gradonačelnik Bob Kelly.

Sajam nauke i dalje na četvrtak, 16 ožujka, za učenike osnovne škole. Će početi u 8:30 sati i trajati do 14 sati. Great Falls College MSU MATIČNIH klub će zabavljati publiku s nekoliko znanost eksperimenata u 11:15 h. Zatim Dodjela nagrada počinje u 13 sati.
Dom | o nama | Proizvodi | Vijesti | Izložba | Obratite nam se | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Guangdong Nanhai ETEB Technology co, Ltd