+86-757-8128-5193

Vijesti

Dom > Vijesti > Sadržaj

Srebrni nitrat štetu .ljudskog tijela

Srebrni nitrat je Bezbojan kristal, topiv u vodi. Čisto srebro je stabilan na svjetlost, ali zbog opće proizvoda čistoća nije dovoljno, njegova vodena otopina i čvrstom često se pohranjuju na smeđe reagens boca. Za fotografske emulzije, srebro, ogledala, ispis, medicina, bojenje kose, test klorida, bromida i jodida, itd., također koristi u elektroničkoj industriji.

Analitičke kemije za taloženje klorida iona, radni standard srebro nitrata za kalibraciju otopine natrij klorida. Anorganskih industrija za proizvodnju drugih Srebrna soli. Elektroničkoj industriji se koristi u proizvodnji vodljivog ljepila, novi pročišćavanje plina, A8x molekularna sita, posrebrenog i rukavicama rukavice. Fotografska industrija za proizvodnju filma, rendgen filmski i fotografski film i druge fotografske materijale. Galvansko industrije koristi se za pobakrivanje elektroničkih komponenti i druge Rukotvorine, a također se koristi kao posrebrenog materijal za ogledala i termosa. Baterija industriji koristi za proizvodnju srebro-cink baterije. Lijek koji se koristi kao fungicid, Korozija agenta. Japanski kemijskoj industriji za bojenje kose i tako dalje. Analitička Kemija se koristi za određivanje klora, broma, joda cijanida i tiocijanata.

Za sobe cijanida srebro, kao što su Tio sumporne kiseline Srebrna oplata, Srebrna oplata srebra, srebrni imide disulfid srebro, srebrni sulfosalic kiselina srebro i druge glavne soli. Je izvor iona srebra. Srebrni nitrat sadržaja na srebro pozlaćivanje rješenje vodljivost, disperzija i taloženje stopa imati određeni utjecaj. Opće doza je 25-50g/L.

Vodena otopina srebro nitrata može se smanjiti organskih reductant aldehidi i šećera. Zato reagensa za testiranje aldehidi i šećera. Koristi za određivanje klorida iona, određivanje mangan katalizator, galvanizaciju, fotografija, Porculanski Bojanje.

Koje su opasnosti srebro nitrata .ljudskog tijela?

Uglavnom srebrnih iona su teški metali, će biti otrovan, u rukama će biti bijelo, uglavnom teških metala uzrokovana denaturacije proteina.

Srebrni nitrat je Bezbojan kristal, topiv u vodi. Čisto srebro je stabilan na svjetlost, ali zbog opće proizvoda čistoća nije dovoljno, njegova vodena otopina i čvrstom često se pohranjuju na smeđe reagens boca. Za fotografske emulzije, srebro, ogledala, ispis, medicina, bojenje kose, test klorida, bromida i jodida, itd., također koristi u elektroničkoj industriji.

Srebrni nitrat u slučaju siva organska materija crne, raspadanja srebra. Čisto srebro je stabilan na svjetlost, ali zbog opće proizvoda čistoća nije dovoljno, njegova vodena otopina i čvrstom često se pohranjuju na smeđe reagens boca. Srebrni nitrat se zagrijava do 440 ° C da se raspadaju u srebro, dušik, kisik i dušik dioksid. Vodena otopina i otopinu etanola na eliksir Neutralne reakcije, srebrni nitrat s nizom reagensi taloženje reakciju ili koordinacija reakcija. Na primjer, sa sumporovodika reakcije, nastanak crno srebrni sulfid Ag2S oborina; uz kalij kromata reakcije, nastanak crvenkasto smeđa Srebrna kromata Ag2CrO4 oborina; s natrij Hidrogen fosfat reakcije, nastanak žute srebrni fosfat Ag3PO4 oborina; reakcije halogenih ionima u obliku srebrne halidnog AgX taloga. Ali i s ulogom lužine, formiranje smeđe crno srebrni oksid Ag2O oborina; sa ulogom oksalat iona da se formira bijeli srebrni oksalat Ag2C2O4 oborina. Srebrni nitrat može reagirati s NH3, CN-, SCN - i tako dalje u obliku raznih koordinacija iona.

korištenje:

Analitičke kemije za taloženje klorida iona, radni standard srebro nitrata za kalibraciju otopine natrij klorida. Anorganskih industrija za proizvodnju drugih Srebrna soli. Elektroničkoj industriji se koristi u proizvodnji vodljivog ljepila, novi pročišćavanje plina, A8x molekularna sita, posrebrenog i rukavicama rukavice. Fotografska industrija za proizvodnju filma, rendgen filmski i fotografski film i druge fotografske materijale. Galvansko industrije koristi se za pobakrivanje elektroničkih komponenti i druge Rukotvorine, a također se koristi kao posrebrenog materijal za ogledala i termosa.


Dom | o nama | Proizvodi | Vijesti | Izložba | Obratite nam se | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Guangdong Nanhai ETEB Technology co, Ltd