+86-757-8128-5193

Vijesti

Dom > Vijesti > Sadržaj

Srebro nitrat karakteristike u

Srebro je kemijski, uglavnom se koristi za pobakrivanje, ogledalo izradu, ispis, farmaceutske i drugih industrija, srebrni nitrat je topiv u vodi svojstva, ima boju, srebrni nitrat visoke čistoće srebro nitrata za reakcije svjetlosti više stabilan.

U slučaju klorida, bromida, jodida i druge reakcije će generirati netopljive u vodi netopljiv u dušičnu kiselinu, srebrni klorid (bijelim talogom), srebrni nitrat srebro bromida (svijetlo žuta taloga), srebro jodida (žuti talogom) i tako dalje . Često se koristi za testiranje prisutnosti kloridnih iona;

Topiv u eter i glicerol, malo topiv u etanolu, gotovo netopljiv u koncentrirane dušične kiseline. Vodena otopina je slabo kisela. Otopina srebro nitrata sadrži mnogo srebrnih iona, oksidacija je jaka, i na određene korodiranih, medicinski za širenje granulacijsko tkivo, srebrni nitrat razrijeđenih otopina za fungicid infekcije oka. Nakon otapanja za svjetlo žuta tekućina nakon vezanja je još uvijek bijela.

Srebrni nitrat u slučaju siva organska materija crne, raspadanja srebra. Čisto srebro je stabilan na svjetlost, ali zbog opće proizvoda čistoća nije dovoljno, njegova vodena otopina i čvrstom često se pohranjuju na smeđe reagens boca. Srebrni nitrat se zagrijava do 440 ° C da se raspadaju u srebro, dušik, kisik i dušik dioksid. Vodena otopina i otopina etanola su neutralni na lakmus i pH je oko 6. Kipuće točke 444 ℃ (dekompozicija). Nema oksidacije. U prisustvu organskih tvari, nitrata srebra vidjeti svjetlo postaje siva ili sivo crni. Srebro reagira s nizom reagensi za taloženje ili koordinaciju (vidjeti koordinacijski spojevi). Na primjer, sa sumporovodika reakcije, nastanak crno srebrni sulfid Ag2S oborina; uz kalij kromata reakcije, nastanak crvenkasto smeđa Srebrna kromata Ag2CrO4 oborina; s natrij Hidrogen fosfat reakcije, nastanak žute srebrni fosfat Ag3PO4 oborina; reakcije halogenih ionima u obliku srebrne halidnog AgX taloga. Ali i s ulogom od lužine, srebro nitrat formiranje smeđe crno srebrni oksid Ag2O oborina; sa ulogom oksalat iona da se formira bijeli srebrni oksalat Ag2C2O4 oborina. Srebrni nitrat s NH3, CN-, SCN - i druge reakcije, nastanak raznih koordinacija iona.

Analitičke kemije za taloženje klorida iona, radni standard srebro nitrata za kalibraciju otopine natrij klorida. Anorganskih industrija za proizvodnju drugih Srebrna soli. Elektroničkoj industriji se koristi u proizvodnji vodljivog ljepila, srebrni nitrat novi pročišćavanje plina, A8x molekularna sita, posrebrenog i rukavicama rukavice. Fotografska industrija za proizvodnju filma, rendgen filmski i fotografski film i druge fotografske materijale. Galvansko industrije koristi se za pobakrivanje elektroničkih komponenti i druge Rukotvorine, a također se koristi kao posrebrenog materijal za ogledala i termosa. Baterija industriji koristi za proizvodnju srebro-cink baterije. Lijek koji se koristi kao fungicid, srebrni nitrat korozije agenta. Japanski kemijskoj industriji za bojenje kose i tako dalje. Analitička Kemija se koristi za određivanje klora, broma, joda cijanida i tiocijanata.

Za sobe cijanida srebro, kao što su Tio sumporne kiseline Srebrna oplata, Srebrna oplata srebra, srebrni imide disulfid srebro, srebrni sulfosalic kiselina srebro i druge glavne soli. Je izvor iona srebra. Srebrni nitrat sadržaja na srebro pozlaćivanje rješenje vodljivost, srebrni nitrat disperzije i taloženje stopa imati određeni utjecaj. Opće doza je 25-50g/L. Vodena otopina srebro nitrata može se smanjiti organskih reductant aldehidi i šećera. Zato reagensa za testiranje aldehidi i šećera. Koristi za određivanje klorida iona, određivanje mangan katalizator, galvanizaciju, fotografija, Porculanski Bojanje.


Dom | o nama | Proizvodi | Vijesti | Izložba | Obratite nam se | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Guangdong Nanhai ETEB Technology co, Ltd