+86-757-8128-5193

Vijesti

Dom > Vijesti > Sadržaj

Srebrni nitrat značajna razlika

Na licu mjesta sintezu nanočestica srebra i vlačna stanjivanje vune je provedeno pod uvjetom da nema reductant je dodao. U ovom radu, funkcionalnim skupinama od vunenog vlakna uglavnom upotrijebljena za obnovu srebrnih iona nanočestica srebra, srebrni nitrat i interakcija između sintetiziranih nanočestica i proteinske Lance od vunenog vlakna mogu pojaviti. Prema hipoteza koja dokazuju UV vidljiva apsorpcioni spektri, srebrni nitrat druga mogućnost je vuna lanac molekula proteina je od mrežastog reakcijom amino diazo aminokiselina na vlakna vune. Trajanje temperature omogućuje potpuni rast Srebrna jezgara u lancu bjelančevina dovoljno stvoriti više cross-linking unutar lanca proteina vlakana vune.

Istraživači nasumično Podijeljeni bolesnika s oralne čireva u dvije grupe, u ispitnoj skupini bolesnika bilo je liječeno cauterization srebrni nitrat, srebrni nitrat i kontrolne skupine su bili koji su Primali placebo. Svi čirevi bili tretirani s koncentracijom 10% lidokain za topikalna anestezija 5 minuta prije tretmana.

Ispitne skupine, srebrni nitrat Bris stavljena na površini čir dok lezija postaje bijela. U Kontrolnoj skupini, prazan Bar nalazi se istovremeno kao površinu čira. Svi pacijenti nakon tretmana, ispirati usta vodom 5 minuta. Srebrni nitrat za snimanje stupanj boli na prvom, trećem i sedmog dana nakon operacije, usporedi veličine čira, mjerenje veličine čira na sedmi dan, srebrni nitrat i vremena potrebnog za izliječenje čira.

Rezultati su pokazali da, iako prosječna bol bodova bili su slični u preoperativnom dvije grupe, Međutim, nije bilo značajne razlike između eksperimentalne grupe i kontrolne skupine na prvi dan i sedmi bol rezultat. Na sedmi dan nakon operacije, srebrni nitrat 60% bolesnika ispitne skupine imao čir ozdravljenja, a samo 32% u Kontrolnoj skupini ozdravljenje čira; prosjek ozdravljenja put eksperimentalne grupe ulkus je 2,7 dana, ozdravljenja put ulkus u Kontrolnoj skupini prosjek je 5,5 dana.

Istraživanje je pokazalo da korištenje srebro nitrata u gori aftozni ulkus je režim liječenja siguran i učinkovit i brz, može ublažiti bol od čira, ali isto tako skratiti vrijeme ozdravljenja od čireva.


Dom | o nama | Proizvodi | Vijesti | Izložba | Obratite nam se | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Guangdong Nanhai ETEB Technology co, Ltd