+86-757-8128-5193

Vijesti

Dom > Vijesti > Sadržaj

Srebro nitrat bez mirisa

Srebrni nitrat je bezbojni Prozirni Kristal ili bijeli kristali. Nema miris. Čista svjetlost i zrak ne promjena crno, ali prisutnost sumporovodika ili organske tvari mogu promovirati fotografiju smanjenje i crna, rastopljeni nakon svjetlo žuta tekućina, nakon stvrdnjavanja je još bijeli trag. Zagrijava na 440 ℃ prilikom razgradnje u srebro, dušik, kisik i dušik dioksid. Skrućivanja proteina. Može se koristiti za određivanje klorida iona, određivanje mangan katalizator, galvanizaciju, fotografija, Porculanski Bojanje.

Analitičke kemije za taloženje klorida iona, rad referenca srebro nitrata za kalibraciju otopine natrij klorida. Anorganskih industrija za proizvodnju drugih Srebrna soli. Elektroničkoj industriji se koristi u proizvodnji vodljivog ljepila, novi pročišćavanje plina, A8x molekularna sita, posrebrenog i rukavicama rukavice. Fotografska industrija za proizvodnju fotografskog filma, rendgen filmu i fotografski film i ostalih fotografskih materijala. Galvansko industrije koristi se za pobakrivanje elektroničkih komponenti i druge Rukotvorine, a također se koristi kao srebro a srebrni materijal za ogledala i termosa. Baterija industriji se koristi za proizvodnju srebro i cink baterije. Lijek koji se koristi kao fungicid, Korozija agenta. Japanski kemijskoj industriji za bojenje kose i tako dalje. Analitička Kemija se koristi za određivanje klora, broma, joda cijanida i tiocijanata.

Za sobe cijanida srebro, kao što su srebrne srebrni tiosulfat, srebra srebro oplata srebra, srebrni imide disulfid, sulfosalicylic kiselina posrebrenje i druge glavne soli. Je izvor iona srebra. Srebrni nitrat sadržaja na srebro pozlaćivanje rješenje vodljivost, disperzija i taloženje stopa imati određeni utjecaj. Doziranje je 25-50g/L.

Vodena otopina srebro nitrata može se smanjiti organskih reductant aldehidi i šećera. Zato reagensa za testiranje aldehidi i šećera. Koristi za određivanje klorida iona, određivanje mangan katalizator, galvanizaciju, fotografija, Porculanski Bojanje.

Srebrni nitrat je određene toksičnosti, u tijelo proizvesti ozbiljne korozije probavnog trakta, smrtonosna doza za odrasle od oko 10 grama. Pola smrtonosna doza (miš, oralni) 50mg/kg.

Krstitelja srebrni nitrat može uzrokovati jakih bolova u trbuhu, povraćanje, krvave stolice i čak gastrointestinalnu perforaciju. Može izazvati opekline kože i oka. Dugotrajno izlaganje robe od radnika će se pojaviti lijekove sustavne srebra. Performanse uključuje: tijela koža širokog spektra pigmentacije, sivo-plave ili plitkim kamenim boja; očiju srebrne uzrokovano oštećenje očiju; respiratorni srebrni mirno uzrokovana kroničnim bronhitisom i tako dalje.


Dom | o nama | Proizvodi | Vijesti | Izložba | Obratite nam se | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Guangdong Nanhai ETEB Technology co, Ltd