+86-757-8128-5193

Vijesti

Dom > Vijesti > Sadržaj

Srebrni nitrat Bezbojnih kristala

Srebrni nitrat je Bezbojan kristal, topiv u vodi. Čisto srebro je stabilan na svjetlost, ali zbog opće proizvoda čistoća nije dovoljno, njegova vodena otopina i čvrstom često se pohranjuju na smeđe reagens boca. Za fotografske emulzije, srebro, ogledala, ispis, medicina, bojenje kose, test klorida, bromida i jodida, itd., također koristi u elektroničkoj industriji.

Fizička svojstva

Bezbojni Prozirni ortorompska lamelarnih kristal, topiv u vodi i amonijak, topiv u eter i glicerol, malo topiv u etanolu, gotovo netopljiv u koncentrirane dušične kiseline. Vodena otopina je slabo kisela. Otopina srebro nitrata sadrži puno srebrnih iona, pa oksidacija je jaka, a u određenim korodiranih, medicinski za širenje granulacijsko tkivo, razrijediti otopinu za fungicid infekcije oka. Nakon otapanja za svjetlo žuta tekućina nakon vezanja je još uvijek bijela.

Kemijska svojstva

Srebrni nitrat u slučaju siva organska materija crne, raspadanja srebra. Čisto srebro je stabilan na svjetlost, ali zbog opće proizvoda čistoća nije dovoljno, njegova vodena otopina i čvrstom često se pohranjuju na smeđe reagens boca. Srebrni nitrat se zagrijava do 440 ° C da se raspadaju u srebro, dušik, kisik i dušik dioksid. Vodena otopina i otopina etanola su neutralni na lakmus i pH je oko 6. Vrenja od 444 ° C (raspadanja). Nema oksidacije. U prisustvu organskih tvari, vidjeti svjetlo postaje siva ili sivo crni. Srebro reagira s nizom reagensi za taloženje ili koordinaciju (vidjeti koordinacijski spojevi). Na primjer, sa sumporovodika reakcije, nastanak crno srebrni sulfid Ag2S oborina; uz kalij kromata reakcije, nastanak crvenkasto smeđa Srebrna kromata Ag2CrO4 oborina; s natrij Hidrogen fosfat reakcije, nastanak žute srebrni fosfat Ag3PO4 oborina; reakcije halogenih ionima u obliku srebrne halidnog AgX taloga. Ali i s ulogom lužine, formiranje smeđe crno srebrni oksid Ag2O oborina; sa ulogom oksalat iona da se formira bijeli srebrni oksalat Ag2C2O4 oborina. Srebrni nitrat može reagirati s NH3, CN-, SCN - i tako dalje u obliku raznih koordinacija molekule.

Korištenje glume

Analitičke kemije za taloženje klorida iona, radni standard srebro nitrata za kalibraciju otopine natrij klorida. Anorganskih industrija za proizvodnju drugih Srebrna soli. Elektroničkoj industriji se koristi u proizvodnji vodljivog ljepila, novi pročišćavanje plina, A8x molekularna sita, posrebrenog i rukavicama rukavice. Fotografska industrija za proizvodnju filma, rendgen filmski i fotografski film i druge fotografske materijale. Galvansko industrije koristi se za pobakrivanje elektroničkih komponenti i druge Rukotvorine, a također se koristi kao posrebrenog materijal za ogledala i termosa. Baterija industriji koristi za proizvodnju srebro-cink baterije. Lijek koji se koristi kao fungicid, Korozija agenta. Japanski kemijskoj industriji za bojenje kose i tako dalje. Analitička Kemija se koristi za određivanje klora, broma, joda cijanida i tiocijanata.

Za sobe cijanida srebro, kao što su Tio sumporne kiseline Srebrna oplata, Srebrna oplata srebra, srebrni imide disulfid srebro, srebrni sulfosalic kiselina srebro i druge glavne soli. Je izvor iona srebra. Srebrni nitrat sadržaja na srebro pozlaćivanje rješenje vodljivost, disperzija i taloženje stopa imati određeni utjecaj. Opće doza je 25-50g/L.

Vodena otopina srebro nitrata može se smanjiti organskih reductant aldehidi i šećera. Zato reagensa za testiranje aldehidi i šećera. Koristi za određivanje klorida iona, određivanje mangan katalizator, galvanizaciju, fotografija, Porculanski Bojanje.

Operacija mjere opreza

Zatvorene operacije, kako bi se poboljšala ventilacija. Operatori moraju biti uvježbani za strogo pridržavati operativne postupke. Preporučujemo da operator nositi Napu tip električna zraka filtar prašine respirator, nosite plastičnu protu-virus odjeću, polikloropenska gumene rukavice, trebao biti izostavljen na koži. Držati daleko od vatre, topline, strogo zabranjeno pušenje na radnom mjestu. Od zapaljivih i zapaljivog materijala. Izbjegne prašina. Izbjegavajte kontakt sa reducirajući agensi, alkaloidi i alkoholima. Rukovanje svjetlo-svjetlo istovara, da spriječi oštećenja ambalaže i kontejnera. Opremljen sa odgovarajućim raznolikost i količinu vatrogasna oprema i Propuštanje hitne tretman opreme. Prazni spremnici mogu biti štetne rezidue.


Dom | o nama | Proizvodi | Vijesti | Izložba | Obratite nam se | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Guangdong Nanhai ETEB Technology co, Ltd