+86-757-8128-5193

Vijesti

Dom > Vijesti > Sadržaj

Srebrni nitrat glume korištenje

Srebrni nitrat je Bezbojan kristal, topiv u vodi. Čisto srebro je stabilan na svjetlost, ali zbog nedostatka čistoću proizvoda u cjelini, njegova vodena otopina i krutih tijela često čuvaju se u smeđe reagens boce. Za fotografske emulzije, srebro, ogledala, ispis, medicina, bojenje kose, test klorida, bromida i jodida, itd., također koristi u elektroničkoj industriji.

Fizička svojstva

Bezbojni Prozirni ortorompska lamelarnih kristal, topiv u vodi i amonijak, topiv u eter i glicerol, malo topiv u etanolu, gotovo netopljiv u koncentrirane dušične kiseline. Vodena otopina je slabo kisela. Otopina srebro nitrata sadrži puno srebrnih iona, pa oksidacija je jaka, a u određenim korodiranih, medicinski za širenje granulacijsko tkivo, razrijediti otopinu za fungicid infekcije oka. Nakon otapanja za svjetlo žuta tekućina nakon vezanja je još uvijek bijela.

Kemijska svojstva

Srebrni nitrat u slučaju siva organska materija crne, raspadanja srebra. Čisto srebro je stabilan na svjetlost, ali zbog nedostatka čistoću proizvoda u cjelini, njegova vodena otopina i krutih tijela često čuvaju se u smeđe reagens boce. Srebrni nitrat se zagrijava do 440 ° C da se raspadaju u srebro, dušik, kisik i dušik dioksid. Vodena otopina i otopina etanola su neutralni na lakmus i pH je oko 6. Vrenja od 444 ° C (raspadanja). Nema oksidacije. U prisustvu organskih tvari, vidjeti svjetlo postaje siva ili sivo crni. Srebro reagira s nizom reagensi za taloženje ili koordinaciju (vidjeti koordinacijski spojevi). Na primjer, sa sumporovodika reakcije, nastanak crno srebrni sulfid Ag2S oborina; uz kalij kromata reakcije, nastanak crvenkasto smeđa Srebrna kromata Ag2CrO4 oborina; sa dinatrijev Hidrogen fosfat reakcije, nastanak žute srebrni fosfat Ag3PO4 oborina; U obliku srebrne halidnog AgX istaložiti. Ali i s ulogom lužine, formiranje smeđe crno srebrni oksid Ag2O oborina; sa ulogom oksalat iona da se formira bijeli srebrni oksalat Ag2C2O4 oborina. Srebrni nitrat može reagirati s NH3, CN-, SCN - i tako dalje u obliku raznih koordinacija molekule.

Korištenje glume

Analitičke kemije za taloženje klorida iona, rad referenca srebro nitrata za kalibraciju otopine natrij klorida. Anorganskih industrija za proizvodnju drugih Srebrna soli. Elektroničkoj industriji se koristi u proizvodnji vodljivog ljepila, novi pročišćavanje plina, A8x molekularna sita, posrebrenog i rukavicama rukavice. Fotografska industrija za proizvodnju fotografskog filma, rendgen filmu i fotografski film i ostalih fotografskih materijala. Galvansko industrije koristi se za pobakrivanje elektroničkih komponenti i druge Rukotvorine, a također se koristi kao posrebrenog materijal za ogledala i termosa. Baterija industriji koristi za proizvodnju srebro-cink baterije. Lijek koji se koristi kao fungicid, Korozija agenta. Japanski kemijskoj industriji za bojenje kose i tako dalje. Analitička Kemija se koristi za određivanje klora, broma, joda cijanida i tiocijanata.

Za sobe cijanida srebro, kao što su oplata srebra srebro tiosulfat, srebro klorid oplata, srebrni imino disulfid Srebrna oplata, sulfosalicylic kiselina posrebrenje i druge glavne soli. Je izvor iona srebra. Srebrni nitrat sadržaja na srebro pozlaćivanje rješenje vodljivost, disperzija i taloženje stopa imati određeni utjecaj. Opće doza je 25-50g/L.

Vodena otopina srebro nitrata može se smanjiti organskih reductant aldehidi i šećera. Zato reagensa za testiranje aldehidi i šećera. Koristi za određivanje klorida iona, određivanje mangan katalizator, galvanizaciju, fotografija, Porculanski Bojanje.


Dom | o nama | Proizvodi | Vijesti | Izložba | Obratite nam se | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Guangdong Nanhai ETEB Technology co, Ltd