+86-757-8128-5193

Vijesti

Dom > Vijesti > Sadržaj

Srebrne Nano žice, povezane i rešetku udružiti snage za Touch Screen Prikazuje

Napodručju nanomaterijalakoji se natječe u replaceindium kositar oksida (ITO)kao Prozirni Dirigent koji kontrolira prikaz pikselau touch screen monitore prevelika je gužva. Vidjeli smo materijale uključujućikarbonske nanocijevčice,srebrne Nano žice, povezane,irešetkupromovira kao naslijednik za ovu aplikaciju.

Istraživači na sveučilištu u Sussexu u Engleskoj su uvele jaka contenderinto borba za zamjenu indij kositar oksida:hibridni materijal koji se sastoji od silver Nano žice, povezane s kojom su povezane uz rešetku.

"Hibridni materijal je puno jeftinije zbog činjenice da samo moramo da koristimo samo delić u Nano žice, povezane normalno moraju postići svojstva ITO," objasnio je Alan Dalton, profesor na sveučilištu u Sussexu i čiji laboratoriji provode istraživanja u e-mail intervjuuIEEE Spectrum. "Rešetku djeluje kao linkers između u Nano žice, povezane, što znači da mreža ne moraju biti gusta. Stavljamo rešetku na mlazni mrežu Nano žice, povezane taloženjem filma."

Smanjene troškove vezane uz ovaj hibridni materijal u odnosu na silver Nano žice, povezane na svoje vlastite otvara mogućnosti o tome koje veći udio tržišta Prozirni Dirigent; To je predvidio thatdemand ove vodiče će gurnuti prodaje prošlosti 900 milijuna dolara Označi do 2025.

U istraživanju opisao u časopisuNanorazini, istraživači su pokazali ključ za proizvodnju materijala je matematičku tehniku koja je prethodno korišten za opisivanje kako faza promjena kao što su zamrzavanje dogodilo u vrlo skučene prostore.

"U ovom istraživanju smo primijenili matematičkih tehnika za riješiti najmanja veličina podpiksel možemo napraviti bez utjecaja na Svojstva nanowire otvoreno," objasnio je Matthew Large, vodeći autor članka, u priopćenju. "Rezultati nam reći kako naštimati naša Nano žice, povezane kako bi zadovoljili zahtjeve za određenu primjenu."

Srebrne Nano žice, povezane su dokazali da se jedan od najperspektivnijih zamjena za ITO. Tvrtke kao štoCambriosiPlavi Nanonalaze se među najviše se ističe komercijalnih kupaca korištenjem ove tehnologije.

"Srebrni nanowire i srebrni nanowire – rešetku Hibridi su vjerojatno najviše održiv alternativa za postojeće tehnologije," rekao je Dalton u priopćenju.

Dalton vjeruje da njihov novi proces smanjit će ne samo smanjiti proizvodne troškove povezane s ovim materijalima, ali i smanjiti energetske potrebe materijala, dajući mu oba cijena i izvođenje prednost nad konkurentima.

Dalton i njegov retriver se forceswithM-SREBRO, sa sjedištem u Oxfordu, Engleska; zajedno, oni su obličje za primjenu ove najnovije rezultate istraživanja na komercijalnim projektima.


Dom | o nama | Proizvodi | Vijesti | Izložba | Obratite nam se | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Guangdong Nanhai ETEB Technology co, Ltd