+86-757-8128-5193

Vijesti

Dom > Vijesti > Sadržaj

Srebrne nanočestice interakcije

Metalni srebro je naširoko koristi u našem svakodnevnom životu i medicinsku skrb. Srebro s Nanočesticama zbog prodora nanotehnologija, nanočestice srebra nano čestice srebra (daljnjem tekstu AgNPs) stekli dodatne pogodnosti. Međutim, porast korištenja AgNPs na raznim poljima neminovno dovodi do povećanja potencijalni rizik nanostupanjskim čestica, ukazati na sigurnost okoliša i ljudskog zdravlja. Srebrne nanočestice u posljednjih godina, istraživači su Ocijenjeni toksičnosti AgNPs i istražiti njihove toksičnosti stanični i molekularni mehanizmi.

Nakon što na nanomaterijalima Unesite biološki sustav, niz nanoparticle biomolecule sučelja uspostavljaju sa stanice, bio Sveti organela i makromolekula (kao što su proteini, nukleinske kiseline, nanočestice srebra lipida, ugljikohidrata). Interakcija dinamike, Dinamika i izmjenu topline na ovom području sučelje može utjecati na procese kao što su krunu formiranje proteina, stanica kontakt, plazma membranu zamka, Silver Nanoparticle stanica dimnjak i biokatalizu, koji određuju prisutnosti nanomaterijala Biokompatibilnosti i biohazardability.

Citotoksičnost, kao što su reaktivnim vrstama kisika, oštećenja DNA, promjene s Nanočesticama srebra u aktivnost unutarstaničnog enzima i nastanak apoptoze i nekroze, su povezane s toksičnost jetre izazvane AgNPs in vivo. Uglavnom, kada stanice se suočavaju sa nepovoljnim uvjetima, nanočestice srebra nekoliko stacionarnog procesa će se početi održavati preživljavanje, od kojih je autophagy. Autophagy može djelovati kao obrana proces ćeliju koja je bitno da se suprotstaviti toksičnosti od AgNPs, ali ne održava autophagic aktivnost, Silver Nanoparticle pratnji smanjene energije, koji mogu utjecati na nastanak apoptoze i naknadne jetre funkcija oštećenje.

Nema očite citotoksični učinak na AgNPs ući u stanice pomoću aktivni transport (tj, endocitoze). Nasuprot tome, internalizacija AgNPs, koje se razmjenjuju pretežno u lizosomalni intervala putem endocitoze, ima značajan toksični učinak na stanice. S obzirom na tu AgNPs endocitoze smatra se dovoljan i ne-neophodan uvjet za induciranje citotoksičnost. Osim toga, AgNPs s Nanočesticama srebra može uništiti integritet stanične membrane poticanjem lipidne peroksidacije i time prodrijeti direktno u staničnu membranu.

Sve više i više dokaza sugerira da post-translacijske modifikacije, osobito fosforilacije acetilaciju i ubiquitination, odrediti aktivnost i / ili agregacije proteina uključenih u obavljanje autophagy i fine-tuning autophagous plima razvoj. Srebrni Nanoparticle povećao stanični stres može dovesti do kolapsa post-translacijske modifikacija sistema ili izazvati nespecifične modifikacija ne pojavljuje u fiziološkim uvjetima.

Ubiquitination se dugo smatralo ključ za kontroliranje sudbina proteina, nanočestice srebra što je proces označavanja proteina smanjena zbog proteasomes. Srebrni Nanoparticle još nedavno, postoji sve više dokaza da konjugiran molekularna lanci određuju selektivnost autophagy.

Autophagy Disfunkcija nacrtana kao autophagic hiperaktivnost ili autophagic plima je blokiran, a rezultati se očituju kao autophagic transporta i / ili lizosomalni Disfunkcija, koja je prepoznata kao apoptoze i autophagy potencijal poticaj za smrt stanica je također poznat kao tip II programirana stanična smrt. Ostvarena in vitro istraživanja su pokazala da AgNPs pak blokirati i naknadne autophonic plima (koja može biti posljedica lizosomalni Disfunkcija), koje mogu ometati normalno fiziologiju. Srebrne nanočestice u dodatak, nakupljanje p62, na površini, P62 čini se da pridonosi održavanju normalne ćelije fiziologiju.


Dom | o nama | Proizvodi | Vijesti | Izložba | Obratite nam se | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Guangdong Nanhai ETEB Technology co, Ltd