+86-757-8128-5193

Vijesti

Dom > Vijesti > Sadržaj

Srebrne nanočestice interakcije

Srebrni metalni je naširoko koristi u našem svakodnevnom životu i razni medicinski tretmani. Zbog prodora nanotehnologija, nanočestica srebra (daljnjem tekstu AgNPs) stekli dodatne pogodnosti. Međutim, rast primjene AgNPs na raznim poljima neminovno dovodi do povećanja potencijalne rizike nanostupanjskim čestice, uzrokujući zabrinutost u pogledu zaštite okoliša i ljudskog zdravlja. U posljednjih nekoliko godina, srebra s Nanočesticama istraživači su ocjenjivala da toksične manifestacije AgNPs u nastojanju da istražite njihove molekularnih toksikološke mehanizme.

Nakon ulaska u biološkim sistemima, nanomaterijala uspostaviti niz nanoparticle biomolecule sučelja sa stanice, bio Sveti organela i makromolekula kao što su proteina, nukleinskih kiselina, lipida i ugljikohidrata. Fizikalno dinamičku interakciju, nanočestice srebra kinetika i izmjenu topline na ovaj sučelje regije utječu na procese kao što su učinak proteina, stanica kontakt, plazma membranu zamka, stanica dimnjak i biokatalizu, koji određuju se potencijal od nanomaterijala Biokompatibilnost i biološke štetnosti.

Jednom u tijelu, AgNPs mogu ostati u tretiranom tkivu, ali u principu će se transportira kroz krvotok ili Limfni sustav i raspoređen to sekundarni cilj organima, uzrokujući specifičan organ ili sustavne reakcije. U glodavaca, bez obzira na usmeni, nanočestice srebra intravenski ili intraperitonealnom injekcije AgNPs, dokazano mozga, jetre, slezene, bubrega i testisa su veliki sekundarni ciljni organi pod sustavne širenje. Ovaj uzorak distribucije organa sugerira da potencijalne toksičnosti AgNPs uzrokuje neurotoksičnost, immunotoxicity, nefrotoksičnost i reproduktivne toksičnosti u tijelu.

Citotoksične reakcije, nanočestice srebra kao što su reaktivnih kisikovih vrsta, oštećenja DNA, promjene u aktivnost unutarstaničnog enzima, i apoptoze i nekroze, su povezane s in vivo inducirane hepatotoksičnosti AgNPs. Uglavnom, kad stanica ljuskom nepovoljan uvjet, nanočestice srebra nekoliko homeostatska procesa će se početi održavati opstanak stanica, od kojih je autophagy. Autophagy može poslužiti kao obrana proces ćeliju koja je ključna za suzbijanje toksičnosti AgNPs ali ne održava autophagic aktivnost. Uz smanjenje energije, Nanočestica srebra može promovirati apoptoze i naknadno oštećenje jetrene funkcije.

Sve je više dokaza da post-translacijske modifikacije, osobito fosforilacije acetilaciju i ubiquitination, odrediti aktivnost i / ili agregacije proteina uključenih u obavljanje autophagy i fine-tuning razvoj autophagy. Srebrne nanočestice povećava u stanični stres može dovesti do sloma post-translacijske modifikacija sustava ili nespecifična izmjenama pojavljuje u fiziološkim uvjetima.

Ubiquitination se dugo smatralo ključ za kontroliranje sudbina proteina. Srebrni Nanoparticle je proces označavanja proteina za degradaciju od strane na proteasoma. U posljednje vrijeme postoji sve više dokaza da konjugiran molekularna lanci određuju selektivnost autophagy.


Dom | o nama | Proizvodi | Vijesti | Izložba | Obratite nam se | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Guangdong Nanhai ETEB Technology co, Ltd