+86-757-8128-5193

Vijesti

Dom > Vijesti > Sadržaj

Srebrni Nanoparticle visoke aktivnosti

Srebrne nanočestice zbog male veličine, velike površine, visoka površinska aktivnost, lako za ponovno ujedinjenje, čime utječu na njegovu stabilnost i svoju svjetlost, struju i druge aplikacije. Srebrni Nanoparticle u red kako bi se izbjeglo aglomeracije nanočestica srebra, izbor dodavanja surfaktanata i reakcije sustava u reakcijskom sustavu je postala ključna tehnologija za pripremu nanočestica srebra. U ovom radu metoda kemijske redukcije, srebro nitrata kao reakciju materijala, izbor natrij oleate i KH 550 kao surfaktant, Silver Nanoparticle N, N-dimetil formamid, etilen glikol, etanol kao smanjenje agent, mijenjajući reakciju uvjetima, nanočestica srebra s dobra Morfologija i dobar ilita su pripremljeni. Učinci različitih reakcijskih uvjeta na sintezu nanočestica srebra analizirani pomoću UV - Vis spektrofotometar, nanočestice srebra prijenos mikroskopijom i difrakcijom X – zraka. Nanočestica srebra su sintetizirane pomoću natrij oleate kao surfaktant i vode (DMF kao smanjenje agent), etilen-glikol i etanol kao otapalo. Rezultati pokazuju da vode sol srebrne nanočestice se mogu formirati promjenom vremena reakcije, reakcije temperatura i smanjenje agent doza u prisustvu vode kao otapala. Kinetički proces formiranja nanočestica srebra od strane raznih faktora je studirao i reakcije temperatura, količina smanjenje agent i drugih faktora na sintezu srebrne nanočestice optičkih svojstava, nanočestice srebra veličine i Morfologija imati značajan utjecaj. Učinci reakcije temperatura, vrijeme reakcije i reaktanata omjer morfologiji, veličini i optička svojstva nanočestica srebra studirane su promjene reakcijskih uvjeta. Ispitivani su učinci reakcije temperatura, vrijeme reakcije i reaktanata omjer o morfologiji, veličini i optička svojstva. Kada koncentracija reaktanata se smanjuje, s Nanočesticama srebra postupak pripreme nanočestica srebra u sustavu etilenglikol dovodi do prijelaza iz floc emulzija. Kritična koncentracija nitrata srebra 2 × 10-3mol / L, dok je sistem etanol ima je takva promjena. Koristeći KH 550 kao surfaktant, Silver Nanoparticle N, N-dimetil formamid kao otapalo i smanjenje agent za sintezu nanočestica srebra. Rezultati su pokazali da KH 550 imao bolji učinak na površini nanočestica srebra, srebra s Nanočesticama i povećana temperatura i vrijeme reakcije je produžen i brzina reakcije je ubrzano. Omjer KH 550 srebrni nitrat i koncentracija reaktanata na rast nanočestica srebra debelog; na 60 ℃ za 1min ~ 4h reakciju vidimo u srebrne nanočestice od zaobljenog za sferne šimek proces.

Nanočestica srebra i pripremljeni nanočestica srebra. Metoda se sastoji od sljedećih koraka: 1) miješanje kiseloj otopini kitozan sa srebrenim nitratom rješenje za Dobivanje Miješane rješenje, u kojem se stepen deacetylation kitozan je veća od ili jednaka 70%, prosječne molekularne mase manje od ili jednako 20.000, silver Nanoparticle koncentracija kitozan je 0,001 do 0,05 wt %, koncentracija nitrata srebra je 0,01-23,5 mM, 2) pH je prilagođen 3.0 do 5.0, pod zračenjem. Nanočestica srebra priprema metodom izuma imaju prednosti male prosječne veličine čestica, nanočestice srebra dobra homogenost, visokim sadržajem čvrste i dobra topljivost i biokompatibilnost. Priprema metoda izuma također lako možete kontrolirati u čestice veličine distribucije uniformi nanočestica srebra.


Dom | o nama | Proizvodi | Vijesti | Izložba | Obratite nam se | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Guangdong Nanhai ETEB Technology co, Ltd