+86-757-8128-5193

Vijesti

Dom > Vijesti > Sadržaj

Sigurnost okoliša srebrne nanočestice

Metalik Srebrna je naširoko koristi u svakodnevnom životu kao i kao i različitih medicinskih tretmana, kao rezultat otkrića nanotehnologija, nanočestice srebra nanočestica srebra (u daljnjem tekstu AGNPS) su stekli veće koristi. Ali rast AGNPS aplikacija u različitim područjima neizbježno dovodi do povećane potencijalni rizik od nanočestica, izaziva zabrinutost za sigurnost okoliša i zdravlje ljudi. U posljednjih nekoliko godina, srebra s Nanočesticama istraživači su procijenili toksičnosti AGNPS i istražiti njihove toksičnosti stanični i molekularni mehanizmi.

Nano-materijale Unesite biološki sustav, sa ćelijama, organela i makromolekula (kao što su proteina, nukleinskih kiselina, lipida, ugljikohidrata) uspostaviti niz nanočestica biomolecules sučelje. Dinamičan fizikalno-kemijskih interakcija, kinetika, nanočestice srebra i topline prijenos međupovršinska području utječe na neke procese, kao što su formiranje proteina krune, stanica kontakt, membranu enkapsuliran čestice, stanica dimnjak i biokatalizu, Svi koji određuju biokompatibilnost i biološke opasnosti od nanomaterijala.

Agnps jednom u ljudskom tijelu, neki svibanj ostati u izvorni cilj tkiva, ali u principu oni će prevoziti kroz krvotok ili Limfni sustav, raspoređen na sekundarnu metu organima, uzrokujući određene organe ili sustave odgovoriti. U glodavaca, mozak, jetra, slezena, nanočestice srebra bubrega i testisa su glavni sekundarni ciljni organi cijeloga tijela, bez obzira na da li oralno, intravenski i intraperitonejski injekcije se daju u Agnps. Ovaj uzorak distribucije organa sugerira da potencijalne toksičnosti AGNPS može uzrokovati neurotoksičnost, imun toksičnosti, nefrotoksičnost i toksičnost in vivo.

Citotoksične reakcije, kao što su Reaktivni kisik, oštećenja DNA, promjene u aktivnost unutarstaničnog enzima, i apoptoze i nekroze, su povezane s toksičnost jetre uzrokovane Agnps in vivo. Uglavnom, kada stanice se suočavaju nepovoljnim uvjetima, nekoliko stacionarnog procesa će se početi održavati opstanak ćelije, od kojih je autophagy. Autophagy može biti korišćeno kao kritična stanica obrane proces suprostavljanja AGNPS toksičnosti, ali ne održava autophagy aktivnost sa smanjenom energijom, nanočestice srebra i može promovirati apoptoze i naknadno oštećenje jetre.

Autophagy je definiran kao autophagy radarima ili autophagy prekine, rezultati su pokazali da je prijevoz i/ili lizosomalni funkcionalne nedostatke autophagy je prepoznat kao potencijalni pokretačka snaga apoptoze i autophagy, a također su bili poznat kao tip II programirana stanična smrt. Nedavne studije in vitro pokazale su da Agnps i zauzvrat blokira naknadno autophagy (vjerojatno posljedica lizosomalni Disfunkcija), Srebrna s Nanočesticama koje mogu ometati normalno stanično. Nadalje, nakupljanje p62, na površini, P62 bi pridonosi održavanju normalne stanične fiziologije.


Dom | o nama | Proizvodi | Vijesti | Izložba | Obratite nam se | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Guangdong Nanhai ETEB Technology co, Ltd