+86-757-8128-5193

Vijesti

Dom > Vijesti > Sadržaj

Znanstvenici na W.Va. fakultetima prisutni nalaza iz ekonomske, zajednica utjecaj istraživačkih projekata

SOUTH CHARLESTON, W.Va.— Znanost profesori na fakultetima i sveučilištima diljem zapadne Virginije poduzimaju istraživačkih projekata koji utječu na stanje zajednica i gospodarstvo.


U utorak, profesori sa sveučilišta West Virginia, Marshall University, Concord sveučilišta i West Virginia State University održali su prezentacije svog rada tijekom MATIČNIH salonu na mostu Valley zajednice i visoka tehnička škola u South Charleston.


Dr. Nadja Spitzer, na Marshall, radi na projektu koji se bavi nanočestica srebra i kako to utječe na razvoj moždanih stanica u djece.


"Dijete može biti pomoću četkice za zube, koristeći igračke, biti izložena tijekom godina ili čak desetljeća i njihove razine su ide veći i veći. Ovo je ključno vrijeme razvoja mozga, naravno. Ako ove nanočestice su zgrade u mozgu i utječe na razvoj, onda je to briga,"objasnio je Spitzer.


Istraživanja pokazuju, rekao je Spitzer, da ćelije se ponašaju drugačije i da su stanične funkcije promjene kada je izložen u nanočesticama.


Dr. Brian Anderson, direktor Instituta za West Virginia University energije, radi na projektu koji uključuje prirodni plin hidratizira, termodinamička modeliranje i geotermalnih sustava. Rekao je da ovi sustavi će pomoći zapadne Virginije i svijetu, razvijati nove izvore obnovljive i održive energije.


"Imamo, u zapadnoj Virginiji, za najefikasnije vlasti ugljena spaljivanje bilja u zapadnoj hemisferi u Longviewu snage sjeverno od Morgantown. Mi radimo sa njima na njihov daljni koraci biće dodatno povećati njihove energetske učinkovitosti korištenja ugljena,"rekao je Anderson.


Studenti imaju udružio s tih profesora dobiti ruke na iskustvo. Anderson je rekao da je važno uključiti studente u istraživanje tako da se može pripremiti za karijeru i tako uče buduće generacije.


"Im se uplitati u stvarnom svijetu projekti je ono što je od presudne važnosti jer na probleme i izazove razvijati svaki dan i svake godine i udžbenici ne mogu pratiti," rekao je.


Rekao je spitzer joj studenti uče o vodstvo i komunikacija, ne samo znanost.


"Svaki dobiti vlastiti projekt, oni moraju shvatiti vremenske odrednice, imaju možda nadzire ili podučava na drugim studentima, onda idu na međunarodnim konferencijama i moraju predstaviti svoja istraživanja znanstvenici, doktori znanosti iz cijelog svijeta," rekla je.


Drugi govornici uključeni Dr. Joseph Allen fromConcord University i Dr. Sanjaya iz West Virginia State University.


Allen je istraživanje fokusira se na razumijevanje potresa sačuvana u duboko rasjednih zona. Hulle vodi aktivan istraživački program dizajn biljke i microalgae kako bi se poboljšala bioenergije i prehrambene vrijednosti.


U utorak prezentacija je ugostilo West Virginia Visokoškolska politika komisije odjel za znanost i istraživanje.

Dom | o nama | Proizvodi | Vijesti | Izložba | Obratite nam se | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Guangdong Nanhai ETEB Technology co, Ltd