+86-757-8128-5193

Vijesti

Dom > Vijesti > Sadržaj

Tiskana elektronika tržište se očekuje da će 65,0 milijarde USD do 2024; Potražnja za pametna ambalaža promjene u igri Natjecatelji | TMR

Ključni igrači djeluju u jeglobalni tiskana elektronika tržištesu bili natječe da zadrži vodstvo uz razvoj novih proizvoda, implementacija najnovijih tehnologija i inovacije proizvoda. Istraživanje transparentnosti tržišta primjećuje da su neki od vodećih igrača na globalnom tržištu Samsung Electronics Co., Ltd., Xerox Corporation, tanki Film elektronika ASA, Optomec Inc., i Intrinsiq Materials, Inc Tih tvrtki također očekuje da se usredotočite na spajanja i Akvizicije i strateške saveze ostaju relevantne do intenziviranja konkurencije.

Prema izvješću istraživanja globalnog tiskana elektronika tržište je vrijedan US$ 25,4 mlrd u 2015 i se traži do vrijednosti od US$ 65,0 do kraja 2024. Tijekom razdoblja predviđanja 2016 i 2024, globalnom tržištu očekuje napredak u CAGR od 11,0%.

Azija Pacifik ih Vodit kao Gospodarstava u Nastajanju zadržati potražnja za tiskana elektronika raste

Geografski, globalno tiskana elektronika tržište segmentira u Sjeverna Amerika, Azija Pacifik, Europa, latinske Amerike, i bliskog istoka i Afrike. Od ovih, Azija Pacifik očekuje ih Vodit tijekom razdoblja predviđanja. Iako regiji očekuje svjedočiti manjih klizanja, to će još steći udio u globalnom tržištu 36,0% do kraja 2024. Gospodarstava u nastajanju Indija, Kina i Japan su projicirane dati tiskana elektronika tržište u Aziji Pacifiku metak u ruku u bliskoj budućnosti.

Dobiti uzorak PDF za profesionalni istraživački uvidi

Trgovina i pakiranje Segment obećava Jednolični rast kroz razdoblje predviđanja

U smislu primjene, globalno tržište segmentira u maloprodaji i pakiranje, automobilskoj, i elektronike. Ovo, prodavati i pakiranje segmenta održan najveći udio na globalnom tržištu u 2015. Rastući ind i promjena percepcije prema pakiranju očekuje voziti ovaj segment na globalnom tržištu u narednim godinama. Kraja 2024, prodavati i pakiranje segmenta se očekuje da račun za udio od 34,5% u globalni tiskana elektronika tržište. Rastuću potražnju potrošača za pametne ambalaže očekuje da igraju presudnu ulogu u razvoju ovog segmenta. Tehnološka poboljšanja i napredaka u metodama pakiranja također su značajan razlika ogromna prihoda prodavati i pakiranje aplikacije segmenta.

Globalni tiskana elektronika tržište je upravljan raste usvajanje organskog materijala za izradu tiskana elektronika. Unos organskog materijala je pripisati njihove isplativosti za tisak fleksibilne prikazuje. Nadalje, kao poluvodički i provodi organske materijale kao što su Polimeri i molekule se može koristiti za širok spektar namjene. Sve veći pritisak za smanjenje potrošnje energije, negativan utjecaj na okoliš i materijalni gubitak potaknuo je također nekoliko proizvođača za korištenje organskih materijala za tiskana elektronika. Na tržištu također je vjerojatno da svjedok šiljak in traženja za tiskana elektronika kao industrija pokazuje živo zanimanje u korištenju premaznog papira za tiskana elektronika.

Slabe dostupnosti organski materijali obuzdati tržište

Iako je ključna odrednica faktor vrti oko korištenja organskog materijala za tiskana elektronika, on je također postao faktor koji je zabrana na tržištu. Slabe dostupnosti organski materijal se ponaša kao velika prepreka za globalno tržište. Nadalje, anorganski elektronika su još komercijalno održiv od organskih one. Osim toga, iscrpna istraživanja potrebna za korištenje organskih komponenti također dodatni trošak procesa proizvodnje. Dakle, visoki troškovi poslovanja i manje dostupnosti ili organskog materijala su predviđeni remete globalnog tržišta u narednim godinama.

Ovaj pregled je na temelju istraživanja transparentnosti tržišta izvještaj pod nazivom andquot;Tiskana elektronika tržište - globalna industrija analiza veličine udjela rast trendove i predviđanja 2016-2024.andquot;

Dom | o nama | Proizvodi | Vijesti | Izložba | Obratite nam se | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Guangdong Nanhai ETEB Technology co, Ltd