+86-757-8128-5193

Vijesti

Dom > Vijesti > Sadržaj

Tiskana elektronika tržište analiza materijala (tinte i podloge), tehnologije (Inkjet, zaslon, gravura, i Flekso), uređaj (zaslon, Fotonaponski, rasvjeta, RFID i drugi), po regiji i Segment prognoze, 2014-2025

NEW YORK,27. veljače 2017./PRNewswire/--globalni tiskana elektronika tržište predviđa se da19.15 milijardi USDdo 2025, prema novom izvješću Grand View Research, Inc. Rastom potražnje za fleksibilne elektronike na niske proizvodne troškove i potrebe za Eko-friendly tehnologije je utiranje puta povećan usvajanje tehnologije.

Osim toga, sve većeg prodora mnogo diljem svijeta dokazuje da se glavni faktor u tiskana elektronika tržište stat razdoblja predviđanja. Kontinuirano rastuću potražnju za mnoge u industriji telekomunikacija za jačanje mreže i optimizaciji performansi uz operacije se očekuje za pogon Primjena tehnologije tijekom razdoblja predviđanja.

Brojni tehnološki napredak i razvoj doveli su do razvoja raznih elektroničkih naprava i instrumenata. Rastuća svijest i user-friendly tehnologije dovode do ranog usvajanja ove Inovativne proizvode znatno.

Nadležnog igrači industrije ulažu uglavnom na Srodni Randamp; D aktivnosti obogatiti portfolio proizvoda i utvrditi njihovu prisutnost na tržištu. Na kraju, usvajanje učinkovite i pouzdane tehnologije kao što su tiskana elektronika pokazalo biti nužna za proizvođača diljem svijeta. Stoga, tiskana elektronika se predviđa da će potražiti ističe pomoć preko potrošač elektronski sektor tijekom razdoblja predviđanja.

Tiskana elektronika tržište kategorizirane su na temelju materijali potrebni, tehnologijama i uređajima drži glavnu primjenu tijekom razdoblja predviđanja. NaAzija Pacifikregije doprinosi velike potražnje vodljiva Tinta i očekuje se da držiš procjenjuje vremenom. Ovaj zahtjev može akreditirati da povećana proizvodnja potrošačke elektronike preko regionalnih zemalja.

Međutim, uSjeverna Amerikai europskih zemalja kao što su UK,Njemačka, iNorveškauključuje raznih organizacija i udruženja uključenih u promicanje i ulaganje u Randamp; D za razvoj tehnologije tiskana elektronika. Nadalje, uAzija Pacifikregija također očekuje da svjedoci teške potražnje koja je dovela tvrtke na ulaganje teško za povećanja tintu kvalitete, pouzdanost i druge provodljivog svojstva.

Karakteristične osobine inkjet tehnologije kao što su manje tinte potrošnje i materijal rasipanje, fleksibilnost, kompaktnost, a manje početno ulaganje je vodeća tehnologija doživjeti pažnje swift procjenjuje razdoblju. Nadalje, elektronički ispisane RFID uređaji je drugi segment promatrati znatan porast tijekom razdoblja predviđanja zbog zahtjevne aplikacije u sektoru pakiranje. Dakle, utječu pozitivno za jačanje globalne tiskana elektronika tržište diljem svijeta.

Nadalje ključnih nalaza iz izvješća sugeriraju:

Rast tržišta tiskana elektronika može akreditirati za povećanom usvajanju inkjet tehnologijom, sve veći zaslon i ispisane RFID uređaji segmenata.

Povećava svijest o očuvanju prirodnih resursa dovodi do usvajanja Eko-friendly alternative, kao što su usvajanje fotonaponski uređaji koji dodatno pripisujući tehnologija rasta.

Provodljivost Tinta i tehnologiju ispisa ekrana su dva segmenta dominira ukupnu tiskana elektronika tržište koje čine najveći udio.

Razne organizacije i udruge se promovira tiskana elektronika tehnologije u zemljama kao štoNjemačkai velika Britanija, koje čine znatan udio u 2015.

Ključne industrije Sudionici uključuju:
Enfucell Oy, GSI tehnologije, NovaCentrix i T-Ink, Inc. Glavni unapređenje strategije slijedi nadležnog igrači uključuju potpisivanje partnerstva ili distribucije ugovora, pripajanja i spajanja uz obogaćivanje portfolija provodi kontinuirano Randamp; D.Dom | o nama | Proizvodi | Vijesti | Izložba | Obratite nam se | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Guangdong Nanhai ETEB Technology co, Ltd