+86-757-8128-5193

Vijesti

Dom > Vijesti > Sadržaj

Anorganski spoj veća snaga

Anorganski silicij spojevi cementaciju vatrostalne aplikacija razvoj silicij smjesa cementa vatrostalne materijale otporne na vodu i kiseline otpor zbog složenih inženjerskih stanja, projekt prije i poslije toplinske kiseline i vode srednje , ili u toplinu kada uloga kiselina srednje, anorganski spoj koji zahtijevaju ste dosli su otpornost na toplinu i kiseline i vodoodbojnost. Anorganski spoj Negrijanim vodenog stakla vatrostalne primjerak uronjeni u različite vrste i koncentracije kiseline u tablici nakon prtljage u vodi nego u jačinu kiseline prtljage smanjen, nego u zraku vezanja snage također smanjen.

Zato što nema sličnih u vodu u kiselinu između silikatne i kisele reakcije, silikat gela više ne stvaraju, ali će se rastopiti topljivih materijala, anorganski spoj strukture nije čvrsto, intenzitet smanjio, suprotno kiselina koncentracija veća i viša, što ukazuje na to vatrostalne snage uloga kiselina i silikatne ojačati i poboljšati snagu.

Natrijev silikat vatrostalne Toplinska svojstva, anorganski spoj kiseline i vode otpor i prirodu natrij silikat, natrij fluorosilicate sadržaja, vrsta zbrajanja, u proizvodnji treba strogo kontrolirati. Modula natrijeva silikata na Toplinska svojstva od vatrostalnog materijala. Kiseline i vode otpor ima značajan utjecaj, visok modul anorganski spoj sa dobar otpor kiseline i vode i visoke temperature izvedbe modula je niska smanjit će ova svojstva. Općenito Odaberite modula je bolje.

Kod kuće i u inozemstvu na Primjena anorganskih silicij spojeva u razvoju ste dosli, postoje izvješća, nove tehnologije i nove materijale i dalje se pojavljuju novi patenti. Anorganski spoj predložio proizvodnje razvijen za razne industrijske uvjete korištenja okoliša vatrostalnog materijala za potrebe različitih industrija. U industrijskim uvjetima magnezij cigla co, LTD, anorganski spoj proizvodnog procesa keramike vezivom korund koji sadrže Ugljik vatrostalni je studirao i primijeniti u praksi.

Organski spojevi uglavnom odnosi na Ugljik (lanac) spojeve (ugljični monoksid, ugljični dioksid, karbonati i jednostavnih ugljikovih spojeva isključene) u cjelini. Mogu biti biljne i životinjske, Anorganska složena ugljena, nafte, prirodnog plina i drugih odvajanja izvedeni, ali uglavnom sintetička, prema molekularnu strukturu možemo podijeliti na ravno lanac spojeva, spojeva ciklizacija i heterocikličkih spojeva. Anorganski spoj prema funkcionalnim skupinama podijeljena su ugljikovodici, alkoholi, aldehidi, kiseline, itd. U usporedbi s anorganskih spojeva, organskih vrsta, uglavnom nestabilna i niska vrenja, anorganski spoj spore reakcije, topiva u organskim otapalima, možete izgorjeti.

Anorganski spojevi općenito nazivaju anorganskih spojeva koji nije organski Ugljik (organski), ali također uključuju ugljični monoksid, ugljični dioksid, karbonata, anorganski spoj itd. Većina anorganskih spojeva može biti klasificirana kao oksidi, kiseline, velike klase.


Dom | o nama | Proizvodi | Vijesti | Izložba | Obratite nam se | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Guangdong Nanhai ETEB Technology co, Ltd