+86-757-8128-5193

Vijesti

Dom > Vijesti > Sadržaj

Anorganski spoj Strong Oksidirajuće

Anorganski spojevi su uglavnom nezapaljiv ili mogu zapaliti veća, je anorganski spoj raspad topiv, topiva, teško podnošljivi, netopljive, ali općenito više od topljivosti organskih tvari. Međutim, postoje mnoge vrste anorganskih spojeva, broj kompleksa, anorganski spoj je zakon može biti potpuno sažeti. U radnoj, specifični materijal treba tretirati.

Organski spojevi su uglavnom naziva spojeva ugljika (lanac) (osim ugljični monoksid, ugljični dioksid, karbonata, itd.), uključujući nekoliko jednostavnih karbonske spojeva. Anorganski spoj može biti odvojen od životinja i biljaka, ugljena, nafte, prirodnog plina, ali uglavnom umjetna sinteza, prema molekularnu strukturu, može podijeliti na ravno lanac spojeva, cikličkih spojeva i heterociklički kompleksa. Prema funkcionalnim skupinama, podijeljena je ugljikovodici, alkoholi, aldehidi, kiseline i tako dalje. Anorganski spoj u usporedbi s anorganskih spojeva, organskih spojeva, opće prolazan, temperatura taljenja i vrenja niža, spora reakcija, topljive u organskim otapalima, rezanje može izgorjeti.

Anorganski spojevi su generalno naziva anorganski spojevi osim (organski) Ugljik, anorganski spoj ali također uključuju ugljični monoksid, ugljični dioksid, karbonata, i sl. anorganski spoj velike većine anorganskih spojeva mogu se svrstati oksidi, kiseline, lužine i soli od četiri kategorije.

Nomenklaturu anorganskih spojeva imaju za cilj sažet i precizan izjave sastava i strukture tvari na imenovane. Ovo zahtijeva upotrebu naziv elementa, anorganski spoj korijen ili baze izraziti sastav tvari, Anorganskog spoja i "kemijske prepozicija" (funkcija imenica) izraziti vezu svake komponente u tvari.

Bezbojni plin bez mirisa, kiselog, topiv u vodi (volumen omjer 1:1), dio nastanak ugljične kiseline. Plin ugljikov dioksid se koristi u alkalijsko-industrije i šećer industrije, anorganski spoj i se koristi za gašenje čelični odljevci i proizvodnja olova i bijela. Može snimiti do ugljika u Prekomjerne klima ili mramor, vapnenac, dolomit kalcinirane ili kiseline efektom, vapno, fermentacije i ostali nusproizvodi industrije. Ugljični dioksid općenito ne spali i ne podržava izgaranje, na sobnoj temperaturi gustoće od zraka malo veći, Grijana ekspanzije okupljeno u vrhu, često se koristi kao sredstvo za gašenje požara. Anorganski spoj ugljika dioksida je nezamjenjiv Sirovi materijal za zelene biljke fotosinteza, koji se obično koristi kao gnojivo u stakleniku. Čvrste ugljičnog dioksida, poznatiji kao suhi led, može apsorbirati puno topline kada svagdanje anorganski spoj i tako koristiti kao radne tvari, kao što su umjetne kiše, i često se koristi u koreografiji nepodnošljivo.

Čista sumporna kiselina je bezbojna i bez okusa ulja kao tekućina, raspad velikog broja topline, visoka točka ključanja teško hlapljive kiseline, topiv u vodi, anorganski spoj mogu miješati s vodom u bilo kojem omjeru. Kemijska svojstva za upijanje vode, anorganski spoj dehidracije, jaka oksidacijska, prolazan, kiselina i stabilnosti.

Razrijediti sumporna kiselina, bezbojna mirisa prozirna tekućina. Kemijsko svojstvo je reakcija oksida metala najviše (Aktivniji od bakra) s proizvesti odgovarajuće sulfat i voda, anorganski spoj i oksidaciju kiselina iona je slabiji nego kod sulfat iona, proizvodnju odgovarajuće sulfat i slabe kiseline; reagira s alkalnu reakciju proizvesti odgovarajuće sulfat i vodika, anorganski spoj i proizvodnju hidroliza proteina, šećera i polisaharida pod uvjetom grijanja.


Dom | o nama | Proizvodi | Vijesti | Izložba | Obratite nam se | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Guangdong Nanhai ETEB Technology co, Ltd