+86-757-8128-5193

Vijesti

Dom > Vijesti > Sadržaj

Razvoj anorganski spoj sporo aplikacija

Neki anorganski spojevi i organometalni spojevi su kvantitativno određena ultraljubičastu vidljiva apsorpcijska spektrometrija dugi niz godina, ali apsorpcioni spektri anorganskih spojeva i procesa tranzicije su daleko manje nego kod organskih spojeva. S druge strane, anorganski spoj intenzitet apsorpcije anorganskog iona je slabija, pa njihov apsorpcioni spektri su spori u kvalitativna i kvantitativna analiza anorganskih spojeva. U ovom trenutku, glavna apsorpcija procesi anorganske spojeve već poznati obuhvatiti F-elektron prijelaz između se lantanidi i aktinij elementa iona F-orbitale, anorganski spoj D-elektron prijelaza između na ne-punjeni D-orbitale višak metalnih iona, koji su kolektivno nazivaju koordinacija polje prijelaza i naboj migracija prijelaza anorganskih spojeva.

U ovom trenutku, postoje Milijuni vrsta organskih spojeva u prirodi, ali samo oko 100.000 njih su anorganske. Zato ugljika vezan ugljikovih atoma kroz kovalentna veza. obliku dugo ugljenikov niz. Na primjer, Ugljik i vodik atomi mogu formirati mnoge vrste ugljikovodika kao što su Metan, etan, propan, anorganski spoj i tako dalje. Ovo je jedan od glavnih razloga za široku paletu organskih spojeva. U svim vrstama prirodne organske tvari, se obično sastoje od nekoliko elemenata osim ugljika, anorganski spoj gotovo uvijek sadrži vodik, često sadrže kisik, dušik, a neki sadrže i sumpor, fosfor i tako dalje.

Heterogenim pojavama u organske tvari su vrlo česte, ali anorganski materijali su rijetke. Mnogi organski spojevi imaju iste kemijske i molekularne težine, ali njihova fizikalno -kemijska svojstva često uvelike razlikuju. Naprimjer, molekularne formule u etanol i dimetil eter je c2h6o, anorganski spoj relativna molekularna Masa je 46.07, ali oni su dvije različite kemijske spojeve, jer atomi u Molekuli su poredani u drugačijem poretku.

Tališta organskih čvrstih tvari nije visoka, obično ne više od $number. 2 ~ 673.2K. U prisustvu zraka, velika većina organska materija može snimiti, anorganski spoj u kojem ugljika pretvara u CO2, vodika u $literal i dušika u dušika.

Očito je svojstvo kovalentna veza između atoma u organske molekule. Stoga, posljednja organska materija pripada Nonelectrolyte, je netopljivi u vodi i topive u organskim otapalima, anorganski spoj i reakcija između organskih tvari često je spor i često zahtijeva upotrebu katalizatora.

Postoje mnogi organski spojevi s posebnim fiziološke funkcije, je život aktivnosti u procesu prijevoznika, komponenti ili proizvoda, kao što su enzimi, hormoni, vitamini i tako dalje.


Dom | o nama | Proizvodi | Vijesti | Izložba | Obratite nam se | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Guangdong Nanhai ETEB Technology co, Ltd