+86-757-8128-5193

Vijesti

Dom > Vijesti > Sadržaj

Anorganska složena uloga

Anorganskih spojeva, spojeva nema nikakve veze s tijelom (neke vezane za tijelo spoja i anorganski spoj, kao što su vode), i organskih spojeva, obično se odnosi na ne sadrže ugljikovih spojeva, uključujući ugljični oksid, karbonatna, karbonata, cijanid, itd., u daljnjem tekstu anorganskih tvari.

Velika većina od anorganskih materijala mogu se svrstati u četiri kategorije: oksid, kiseline, lužine i soli. Anorganske tvari u organizmu uglavnom uključuju vode i anorganskih iona kao što su Na +, K +, Ca2 +, Mg2 +, Cl-, SO42-, itd. Sadrži gotovo sve elemente u prirodi postoje u ljudskom tijelu tkiva, koja osim ugljika, vodika, kisika i dušika u obliku organskih spojeva, ostalo uglavnom postoji kolektivno nazivaju anorganski Minerali (ili pepela). Dakle, mineralna uglavnom se sastoji od: voda i anorganske soli, voda se može klasificirati kao: vezana voda i besplatnu vodu i vezana voda je važan sastavni dio stanične strukture, besplatna voda je dobro otapalo, prijevozna sredstva, sudjeluju u kemijskim reakcijama. I spojeve, anorganska Sol možemo podijeliti na: iona ćelija je za održavanje normalne životne aktivnosti, spoj je važan sastavni dio intracelularne smjesa oksida sastoji se od dva elementa, jedan od elemenata je spoj kisika. Tvari koje mogu reagirati s kisikom zove se oksid. Prema kemijskim svojstvima, oksida može se podijeliti na kiseli oksid i alkalnih oksida. Kiselina oksid: u oksid koji DJELUJE kao kiselina ili soli s vodom. Na primjer, sumpor trioksid, fosfora oksida, ugljičnog dioksida, i sl., većina od kojih su kiseli oksidi.

Alkalni oksidi: oksidi koji mogu reagirati s kiselinama u obliku soli i vode i proizvoda može imati samo Sol i vodu, i drugim tvarima mogu proizvesti. Osnovna oksida uključuju aktivan metalnih oksida i drugih metala sa nisko - cijena oksida kao što su DNA, BaO i CrO, MnO.

Anorganske kiseline

Grupa spojeva koji može ionizirati i proizvesti H u vodenoj otopini. Ionizacije u Klorovodična kiselina, sumporna kiselina, dušična kiselina u vodenoj otopini, anionski (kiselina radikalne) se razlikuje, ali kationa (H) je isti, tako da oni imaju zajedničko mjesto u prirodi, kao što su kiselosti; Se može otopiti mnogo metala; Može učiniti plavo lakmus test papir postaju crvene i tako dalje. Uska definicija: ionizirane kationa u vodenim otopinama su svi spojevi Iona (kao što su sumporna kiselina). Većina tih tvari su topiva u vodi, a neke, kao što su silikatne kiseline, su teško rastopiti u vodi. Vodena otopina kiseline je općenito vodljivi i neke kiseline postoje u obliku molekula u vodi i ne provodi struju. Djelomični kiselina je dissociating u pozitivne i negativne Ione u vode, koje mogu provoditi struju.

Više definisan: reakcija može pružiti protona s kiselinama koje definiraju kiseline kao primatelje Elektronska para, a raspon je širi. Kiselina neutralizira baza, proizvodnju vode i soli.

lužine

Tvar koja ima gorak okus i može promijeniti boju određenih pokazatelja (kao što su poplavio je lakmus, čineći je Fenolftalein crvena, i sl.), a PH vrijednost je veća od 7. Sve Ione u vodenim otopinama ionizirana su hidroksid iona koji reagiraju s kiselinama u obliku soli i vode. Tipična alkaloida kao što su Amin (uključujući amonijak), kaustična soda (natrijev hidroksid) i hidratiziranog vapna (kalcij hidroksid). Općenitiji pojam baza je materijal koji daje elektron ili tvar koja prihvaća protona

soli

Stvarajući kiseline i baze neutralizaciju se sastoji od metalnih Iona (uključujući Amonijev ion) i kiseline korijen iona. Postoje tri vrste soli u kemiji: Sol je Sol: na jednu metalnih Iona (uključujući Amonijev ion) i nemetalnih iona. Kiselina Sol: sastoji se od metalnih Iona (uključujući amonijevog iona), vodikovih iona i nemetalnih iona; Osnovne soli: sastoji se od metalnih Iona (uključujući Amonijev ion), hidroksid aniona i nemetalnih iona. Sol je važan izvor kemijske industrije, koje mogu biti izrađene u klor, natrij metalni natrij, soda ash, teški lužine (natrij bikarbonat, soda za pečenje), kaustična soda (kaustična natrij hidroksid) i solne kiseline.


Dom | o nama | Proizvodi | Vijesti | Izložba | Obratite nam se | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Guangdong Nanhai ETEB Technology co, Ltd