+86-757-8128-5193

Vijesti

Dom > Vijesti > Sadržaj

Raznolika anorganski spoj

Organski spojevi uglavnom odnosi na Ugljik (lanac) spojeve (ugljični monoksid, anorganski spoj ugljični dioksid, karbonati i jednostavnih ugljikovih spojeva isključene) u cjelini. Mogu biti biljke i životinje, ugljena, nafte, prirodnog plina i drugih odvajanja izvedeni, ali uglavnom sintetička Anorganska složena prema molekularnu strukturu možemo podijeliti na ravno lanac spojeva, spojeva ciklizacija i heterocikličkih spojeva. Prema funkcionalnim skupinama podijeljena su ugljikovodici, alkoholi, aldehidi, kiseline, itd. Anorganski spoj u usporedbi s anorganskih spojeva, organskih vrsta, uglavnom nestabilnim i nisku točku ključanja, spore reakcije, topiva u organskim otapalima, možete izgorjeti.

Anorganski spojevi općenito nazivaju anorganskih spojeva koji nije organski Ugljik (organski), ali također uključuju ugljični monoksid, ugljični dioksid, karbonata, itd. Anorganski spoj velike većine anorganskih spojeva može biti klasificirana kao oksidi, kiseline, velike klase.

Sastoji se od dva elementa, od kojih je spoj kisika. Anorganski spoj tvari koja reagira s kisikom zove se oksid. Prema različitim kemijskim svojstvima anorganski spoj oksida može se podijeliti u dvije vrste kiseli oksidi i alkalnih oksida. Kiseli oksid: U oksid koji djeluje kao soli s vodom ili kao baza. Kao što su sumpor trioksid, takoder fosfor, Ugljik dioksid i slično, anorganski spoj i većinu nemetalnih oksida su kiseli oksidi. Alkalnih oksida: može reagirati s kiselinom za proizvodnju soli i vode oksida, i proizvod može imati samo Sol i vodu, mogu ne imati bilo koje druge tvari generiran.

Klase spojeva sposoban jonizirajućih H u vodenoj otopini obrazac H, relativna u bazu. Klorovodična kiselina, sumporna kiselina, dušična kiselina ionizacije u vodenoj otopini, anorganski spoj rezultirajući aniona (kiselina) su različiti ali rezultat kationa (H) je isti, tako da oni imaju zajedničko mjesto u prirodi, na primjer, s kiselim; Mnogih metala; možete napraviti plavi lakmus papir crveno i tako dalje. Metforminklorida u užem smislu definicije: u vodenoj otopini kationske iona su spojevi vodika Iona (kao što su sumporna kiselina). Anorganski spoj najviše tih tvari su topiva u vodi, mali dio, kao što su: silikatne kiseline, netopljiv u vodi. Anorganski spoj kiseline vodenoj otopini je općenito vodljivi, dio kiseline u obliku molekula u vodi, anorganski spoj ne provodi; Anorganski spoj dio kiseline disocijacija u vodi kao pozitivne i negativne Ione, može biti vodljivi.

Kalcij hidroksid je gorak, rješenje možete napraviti određeni pokazatelj diskoloracije materijala (kao što su kamen u plavu boju, tako da phthalocyanine fenol crveno, i sl.), anorganski spoj PH vrijednost veću od 7. Anioni izoliran u vodenoj otopini su sve hidroksidne Ione koji reagiraju sa kiselinom u obliku soli i vode.

Natrij klorid kiseline i lužine neutralizacije proizvoda, anorganski spoj metalnih Iona (uključujući amonijevog iona) i kiseline iona.


Dom | o nama | Proizvodi | Vijesti | Izložba | Obratite nam se | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Guangdong Nanhai ETEB Technology co, Ltd