+86-757-8128-5193

Vijesti

Dom > Vijesti > Sadržaj

Neorganska jedinjena jedinjenja

Magnezijum sulfat heptahidrat je magnezijumsko jedinjenje, neorgansko jedinjenje poznato i kao dijareja sol, gorčica sumpora, dijareja soli, viljuška tipa MgSO4 · 7H2O, neorganska jedinjenja relativna molekulska masa 246,47, beli ili bezbojni mali kosi i kosi stubni kristali, bez mirisa, kul I blago gorkog, rastvorljiv u vodi, slabo rastvorljiv u etanolu, stabilan u vlažnom vazduhu ispod 48,1 ℃, lako se pogura u toplom suvom vazduhu; Neorganski sastav iznad 48.1 ℃, izgubio je kristalnu vodu, postao magnezijum sulfat heksahidrat, a promenom temperature će postepeno uklanjati kristalizaciju vode u bezvodni magnezijum sulfat. Magnezijum sulfat heptahidrat je važan neorganski hemijski proizvod. Neorgansko jedinjenje koristi veoma širok spektar, može se koristiti u industriji, poljoprivredi, prehrani, medicini i drugim industrijama.

1, magnezijum sulfat heptahidrat magnezijum sulfat se može koristiti kao dodatak prehrani u magnezijumu, magnezijum sulfat je veoma važno đubrivo, jer može obezbediti bogatu ishranu za useve;

2, magnezijum sulfat heptahidrat medicinskog stepena se može koristiti za katarzu, njegov zasićeni rastvor topikalnog premaza, antiinflamatorna, otok, detoksikacija, analgetički efekat i inhibira centralni nervni sistem, ulogu anti-spazma;

3, magnezijum sulfat heptahidrat magnezijum sulfat može se koristiti za štampanje i bojenje tanke pamučne tkanine, pamuka, agenta za ponašanje svile, proizvoda od drveta, punila; Tretman industrijskih otpadnih voda, otpadne vode u kondenzat i sedimentaciju kako bi se postigao standardima kanalizacije.

4, u mikrobiološkoj industriji, magnezijum sulfat heptahidrat može se koristiti kao srednji sastojak, dodaci za pivo, dodati magnezijum u vodi, voditi izvor hranjivih materija tokom fermentacije.

5, magnezitna industrija, magnezijum cementni materijal u - magnezijum sulfidni cement, to je magnezijum sulfat kao glavna sirovina, tako da rastvor magnezijum sulfata u cementu magnezijum sulfida kao jedna od varijeteta modifikatora. Sa mešanim mešanjem magnezijum sulfata i magnezijum-oksida, formiranjem proizvoda za lepljenje magnezijuma.

Kvalitet ovog sumpornog magnezijuma treba da zadovolji zahteve HG / T 2680-2009, a kvalitet njenog izgleda treba da ispunjava zahteve 5.1 u HG / T 2680-2009. Neorganska jedinjenja Ovaj standard određuje zahteve, metode ispitivanja, pravila kontrole, obeležavanje, etiketiranje, pakovanje, transport i skladištenje industrijskog magnezijum-sulfata.

Prisustvo vode u ćelijama je slobodna voda i kombinovana voda, u kombinaciji sa vodom i drugim supstancama, važna je komponenta ćelijske strukture, a neorganske jedinice čine oko 4,5%; Slobodna voda u obliku slobodnih, je dobar ćelijski rastvarač, Može biti direktno uključen u biohemijske reakcije, neorganske jedinice, ali takođe prenosi hranljive materije i otpad. Sve u svemu, sve životne aktivnosti različitih organizama su nerazdvojne od vode.

Većina neorganskih soli u prisustvu jonskog stanja, neorgansko jedinjenje, iako je njegov sadržaj veoma mali, ali ima mnogo važnih uloga: neke neorganske soli su neke važne komponente intracelularnih jedinjenja, kao što je Fe glavna komponenta hemoglobina, neorganska Jedinjenje Mg je neophodna komponenta molekula hlorofila; Mnogi neorganski soli joni za održavanje ćelija i organizama imaju važnu ulogu u životnim aktivnostima, neorganska jedinjenja kao što je sadržaj kalcijuma u krvi su preniska, pojavit će se konvulzije; Neorganske soli za održavanje ćelijske kiseline i alkalne ravnoteže takođe su važne


Dom | o nama | Proizvodi | Vijesti | Izložba | Obratite nam se | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Guangdong Nanhai ETEB Technology co, Ltd