+86-757-8128-5193

Vijesti

Dom > Vijesti > Sadržaj

IDTechEx istraživanje novi izvještaj o ispisane, organski, fleksibilna elektronika

IDTechEx istraživanja, vodeći ponuđač nezavisnih istraživanja tržišta, poslovne inteligencije i gadostima na nove tehnologije, objavljuje dostupnost novih izvještaja,Tiskani, organski andamp; Fleksibilna elektronika prognoze, igračima andamp; Mogućnosti 2017 2027

Ovaj izvještaj pruža najobuhvatniji prikaz teme, davanje prognoze detaljna deset godina uređaj tip. Na tržištu se analizira prema teritoriju, ispisane vs sobe tiskani, kruti vs fleksibilne, anorganski vs organski, trošak materijala nasuprot proces koštati i još mnogo toga. Aktivnosti od preko 1000 vodećih tvrtki dobivaju, kao što je procjena pobjednici i gubitnici da dođe.

U izvješću IDTechEx ocjenjuje svaku razvoja tehnologije komponentu na osnovu svojih potreba tržišta - tehnološki zamah. Crtanje na deset godina znanja za praćenje ovog sektora i pružiti detaljan, profinjen prognoze, strateško pozicioniranje i procjena trendova, andquot; topicsandquot vruće; i neispunjenih prilike.

Izvješće posebno adrese veliku sliku - uključujući OLED zaslone i rasvjete do tankog filma fotonapon fleksibilne senzore i još mnogo toga. Što je važnije, uključuje ne samo elektroniku koje se ispisuju, organske i/ili fleksibilna, ali također pokriva i onih koji će biti. Realno timescales, studije slučaja, postojeće proizvode i pojavu novih proizvoda su dani, kao što su prepreke i mogućnosti za godine koje dolaze.

Više od 3 000 organizacija provodi ispisane, organski, fleksibilna elektronike, uključujući tisak, elektronika, materijali i ambalaža tvrtki. Dok neke od tih tehnologija su u upotrebi - doista postoje tri sektora koja stvorili milijarde dolara tržišta - ostali su komercijalno embrija.

Su brojne prednosti ove nove elektronike - u rasponu od niže cijene, poboljšane performanse, fleksibilnost, transparentnost, pouzdanost, bolje ekološke vjerodajnice i još mnogo toga. Mnogi od aplikacija će biti novostvoreni, a gdje je negativno postojećih elektroničkih i električnih proizvoda, u Mjeri u kojoj će biti različiti.

Ovo široko upućuje IDTechEx izvješće donosi svi zajedno, s posebnim osvrtom na aplikacije i kvantitativnu procjenu mogućnosti.

IDTechEx pronaći da ukupno tržište za tiskane, fleksibilna i organska elektronika će rasti od 29,28 milijarde dolara u 2017 na 73.43 milijardi $ u 2027. Većina toga OLEDs (organski ali ne tiskana) i provodljivost Tinta koristi za širok raspon aplikacija. Na druge ruke, rastezljiv elektronike, logike i memorije, tanki film senzori su mnogo manje segmente, ali sa velikim rastom potencijalnih jer izlaze iz Randamp; D.

Ako želite shvatiti veliku sliku, priliku, problemi se mogu obratiti ili kako možete početi koristiti ove tehnologije i posljedice koji su uključeni, ovaj izvještaj je potrebno. Istraživao višejezični IDTechEx savjetnici sa sjedištem u četiri zemlje i tri kontinenta, ovo izvješće temelji se na deset godina znanja u industriji.

Dom | o nama | Proizvodi | Vijesti | Izložba | Obratite nam se | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Guangdong Nanhai ETEB Technology co, Ltd