+86-757-8128-5193

Vijesti

Dom > Vijesti > Sadržaj

Provodljivost Tinta na 2017: Sljedeći velike stvari

Provodljivost Tinta industrija je još uvijek u potrazi za sljedeći veliki stvar. Nepovoljne konkurencija u srž volumen tržišta dovela je većina dobavljača tražiti usponu nove prilike. Prevladavajuće strategije je imati kao široki portfelj proizvoda što je više moguće, sijanje više usponu tržišta, prikupivši koliko povratnu informaciju što je više moguće i rano uspostavljanje mreže vrijednosti.


Dobavljači također sada intenzivno gledati jedni drugima, brzo pokretanje usporedivih proizvoda što rezultira erozije diferencijacije. Ovo stavlja dobavljača u procjepu: s jedne strane, žele zatajiti tehnologijama za dugo da ih savršeno in-house, ali s druge strane, oni moraju izdržati na tržište rano jer oni žude za povratnu informaciju na novim tržištima gdje ni figure zasluga ni potrebe kupaca su poznate.


Unatoč tome, industrija je identificirao više nastajanju aplikacije područja u razdoblju 2013-2016 dok pokušava sama pomladiti. Zato sada na luk faze na mnogim frontovima. U ovom članku, mi ćemo ukratko obris napredak u nizu novih sektora dok također identificira najnovije trendi usponu aplikacija područja. Napomena programi su Navedeni u ne posebno naručiti od značaja.


Kako biste saznali pojedinosti o provodljivost Tinta industrija uključujući i sve najnovije tehnologije kao i ocjenjivanje više od 24 postojećih i novih aplikacija pogledajte naš izvještaj na provodljivost Tinta tržišta 2017-2027: prognoze, tehnologije, igrači. Ovaj izvještaj je najnovija verzija mjerodavna i sveobuhvatna izvješća koja je postala industrija referenca.

Fotonaponski sustavi (PV): PV industrije će ostati glavni volumen/prihod vozač za streljački vrsta paste. Industriji neće osloboditi sebe od svoje dugoročne trendove: niski troškovi po Kg i inkrementalnih inovacija manja Srebrna Potrošnja po hostija. Sve u svemu, očekujemo 2017 godine koje će svjedočiti prvo poluvrijeme bum zahvaljujući Očekivani kraj u feed in tarife u Kini; godine kada trend raznovrsnih prah opskrbu baze će se nastaviti iako dominacija japanski maker(s) neće biti slomljena; a u godini kada će rastjerati najavio 140 milijardi dolara kineske investicije u solarne industrije brige još poprsje ciklusa.

Dodirnite zaslon rub elektronika: ova industrija je upravljan od strane troškovi i pritisak na uzak okce. Ove industrije, u posljednje dvije godine doživjeli promjenu korak kao foto-izlječiv i laserski rez tinte počeo da zamijenite standardni polimera debljine filmova (PTFs) da biste omogućili 20um ili ispod linewidth preko razmaka omjera (L/S). Ovi Trendovi će se nastaviti i natjecanje između jetkanje i ispisivanje rješenja dodatno intenzivirati. Sve u svemu, očekujemo da 2017. će biti godina kada dobavljač lovice na foto-izlječiv i laserski rez će biti potpuna, dovodi do gubitka margina sve oko sebe, i godine kada novi procesi iza zaslona ispis su još ozbiljnije.

U-kalup elektronike (IME): iza kulisa interes u IME ostaje snažan. Prvi Val proizvodi su blizu lansiranjem, vrijednost mreže su poboljšane, volumen Proizvođači su više angažirani nego ikad i materijala skup Prelaženje iza vodljiva Tinta uključiti prozirna vodljiva filmova, senzora, aktuatora i tako dalje. Sve u svemu, očekujemo 2017 godine IME aplikacije kada napokon rasti nakon dugogodišnje i isključivanje počinje.

EMI štit: štit EMI se pojavljuje kao novo područje interesa. Broj žetona s izravne EMI zaštite zaštita se očekuje vrlo brzo povećati u godinama koje dolaze. Konkurencije će biti između rasprašenje i Tinta prskanje i unutar tinte natjecanje će se na veličine čestica sa nano tinte koje nude mršavost, dok drugi nude niže troškove. Sve u svemu, očekujemo 2017 godine kada dobavljači prikupiti više znanja o tržištu treba, uspostavljanje odnosa s potencijalnim korisnicima i pokretanje raznih novih kvalifikacija procesa.

Ćurećih ispisa: Aerosol i ostali bez diranja procesima su sada glavni kandidat za ispis antene i ostale vodljivi tragovi na 3D objekata. Kapacitet proizvodnje postoji u industriji, posebno u Aziji. Mnogi dobavljači materijala također stekli i svoje proizvode s ovih procesa iako krajnji korisnici nam još reći da većina pretjerano obećanje i pod dostaviti posebno u smislu vodljivosti razine na niskoj temperaturi žarenja. Sve u svemu, očekujemo 2017 biti godinu daljnja porast materijalnih poboljšanja i povećanje volumena prodaje unatoč potencijalnim izazovima u kraj potrošač elektronika tržište.

Ispisuje prozirna vodljiva filmova: tehnološka poboljšanja su na rubu omogućavajući visoke performanse ispisane metalne mreže filmova sa linewidths ispod 5um. Ti događaji su još u fazi pilot sa uskim web veličine ili visoke troškove, ali ipak predstavljaju dugoročni rizik za druge metalne mreže procesi sve više trošak osjetljive industrije. Nekoliko srebrne nanočestice TCF tehnologija izgubio komercijalni zamah zbog stečaja tvrtke i novčanim pitanjima, ali novi roman one se pojavljuju na njegovo mjesto. Sve u svemu, očekujemo 2017 godine kada tiskani metal mesh rješenja napredovala na ljestvici zrelosti tehnologije ali ne će komercijalni učinak.

Automobili: Automobilska industrija će ostati atraktivno tržište za tijesto dobavljači dugoročne predvidljiv prihoda linijama. Aplikacije kao što su ispisane sjedalo stanarskog senzora, ispisane kapacitivni senzori za infotainments modula ili grijača sjedala u velikoj Mjeri nastaviti njihov napredak. Napori da se razvije i komercijalno ispisanu prozor de-frosters na polikarbonatne podloge će pojačati. Sve u svemu, možemo također očekivati 2017 godine kada će biti objavljen IME aplikacije za automobilske interijere i godine kada tiskana metalne mreže za de-frosters prozor će se pojaviti na ranom stadiju tehnologiju uputstvo od glavni predmet OEMs.

Rastezljiv tinte izvan elektronski tekstila: Rastezljiv tinte možete koristiti i primjene izvan e-tekstil kao što su fleksibilni/rastezljiv sklopove ili medicinskih uređaja. U fleksibilne, visoko savitljiv i rastezljiv sklopove, tiskanih krugova može isporučiti funkcionalnost Iako još uvijek mogu patiti od uobičajene nedostatke ograničen vodljivost, Smola rezolucija i solderability. U medicinske uređaje, posebno kada se dugo i rastezljiva povezuje su potrebne za korištenje pogodnosti, ispisane linije mogu imati prednost. Sve u svemu, očekujemo 2017 godine kada postojeće tiskana FPCBs će i dalje dominirati.

3D tiskana elektronika (3DPE): identificirali smo 3DPE kao priliku otvorena je inovacija u području provodljivost Tinta. Ideja koja stoji iza 3DPE je kombinirati 3D ispis plastike s printanjem vodljiva Tinta stvoriti prilagođene 3D oblika s ugrađenim strujna kola. To će omogućiti dizajn i 3D tiskanje i #39; pametan i #39; objekata. Prilika za inovacije je u uspostavljanju niže vodljivost tinte i dobru prionjivost na različite plastične podloge. Sve u svemu, očekujemo 2017 godine kada smo vidjeli još 3DPE opreme predstavio tržištu i godine kada smo vidjeli najavu tinte proizvoda usmjeren posebno na ovom tržištu.

Ispisane PCB: Zapravo ispisuje Bifenilima primio interesovanja za 2016. Ovo je zahvaljujući povećani napori oko ispisa inkjet jedno-, dvo - i višeslojne Bifenilima usmjeren kako na hobi i profesionalni krajevi na tržištu. Korištenje ispisa i tanjur pristup u izradi tiskanih pločica je također još uvijek se fino za mnoge tvrtke, uglavnom u Japanu i Koreji. Tehnologija je zreliji nego prije ali trošak prednosti još ne dovoljno da bi uvjerljiv alternativa zreliji, više pouzdan i veći volumen sadašnji tehnologiju. Sve u svemu, očekujemo 2017 godine kada hype oko hobi/DIY PCB pisači će smiriti, dok profesionalni višeslojni PCB pisači će nastaviti njihov spor i male tržišne penetracije. Napredak tehnologije ispisa i ploča također nastaviti u pozadini, uglavnom u Azijskim laboratorija, bez istaknute komercijalne pokreće.

Ispisuje tranzistora i pamćenje: tiskana tranzistor i memorija su, na neki način, staru ideju aplikacije. Ispisane tranzistori nisu ispunili svoja obećanja. Sada, Međutim, napredak tehnologije, osobito iz Japana, je dovoljno da ponovo zapaliti interes za temu. Ovdje, dobro tiskanje uske linije će biti potrebno. Ispisane memorije je također bio u polu-komercijalne proizvodnje godinama i sada pitanja oko prinos bolje rješavati. Sve u svemu, očekujemo 2017 godine kada nastavlja se potraga za jedinstvene aplikacije tiskanih tranzistora i memoriju, i godine kada postane Tinta dobavljači više bave pisača kako bi se bolje prilagoditi svoju ponudu.

Veliki LED osvjetljenje polja: komercijalne aktivnosti oko ispisa velikog područja LED polja počinje pokupiti. Tehnologija baza bila koja napreduje zadnjih 4-5 godina. Sada postoji više interesa krajnjeg korisnika i kreativni napor od strane tvrtki viša u lancu dobavljača materijala. Tehnički preduvjeti su jednostavne, ali tiskana rješenja su također montažu izazov na temelju visoke vodljivosti i manju potrošnju energije. Dakle, sve u svemu, očekujemo 2017 godine kada povećanje prodaje u ovoj godini iako iz vrlo male baze.

Postoje brojne druge aplikacije koje se razvijaju za vodljive paste koje smatramo našim izvješćem detaljno. Primjeri uključuju veliki prostor senzorskih polja/sustavi, baterija omot i postrojenja grijači, frekventno-selektivni windows i još mnogo toga. Molimo pogledajte naše izvješće Vodljiva Tinta tržišta 2017-2027: prognoze, tehnologije, igrače da biste saznali više o tim tržištima. Saznajte više na vodeća manifestacija na temu: tiskana elektronika Europe 2017 na 10-11 svibnja 2017 u Berlinu, Njemačka domaćin IDTechEx.

Dom | o nama | Proizvodi | Vijesti | Izložba | Obratite nam se | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Guangdong Nanhai ETEB Technology co, Ltd