+86-757-8128-5193

Vijesti

Dom > Vijesti > Sadržaj

Provodljivost Tinta tržišta 2016-2026: Igrači prognoze, tehnologije,

NEW YORK, /PRNewswire/ 12. prosinca 2016.Srebra Pahuljica nanočestica srebra, bakra tinte i paste, rešetku i više od toga

Ovo izvješće nudi sveobuhvatan i autoritativni pogled vodljiva Tinta i Zalijepi tržište, dajući detaljne desetogodišnji tržišne prognoze segmentirani aplikacije i vrste materijala. Tržišne prognoze su objavljene u tonaži i vrijednosti na razini tinte. Ona također uključuje glazbene kritike natječu vodljiva Tinta i Zalijepi tehnologija uključujući plamena vrste paste, PTFs, nanočestica srebra, rastezljiv tinte, IME tinte, bakra i drugo.

Ovo izvješće također daje na temelju činjenica i uvid analizu svih postojećih i nadolazećih ciljne aplikacije. Za ciljne aplikacije, pruža za procjenu i/ili vrijeme adresabilni tržišta, ključni Trendovi i izazovi, najnovije rezultate i prototip/proizvod lansira i IDTechEx uvid na tržišni potencijal.

Pružamo detaljna analiza najmanje 17 postojećih i novih aplikacija sektora uključujući krebsforschungszentrum, UF/UHF RFID oznake, Dodirnite zaslon ruba elektrode, automobili, u kalup elektronike, e-tekstil, 3D antene, 3D tiskana elektronika, stolnih pisača PCB, ITO zamjena, OLED rasvjeta i drugi.

Naše tržišne prognoze su napravljene korištenjem modele koji se temelje na primarne industrije inputa iz IDTechEx intervjua i posjeta tvrtke i iz prethodnog industrije iskustvo u IDTechEx. Očito smo konture i opravdati pretpostavke, racionalna, trendove i stvarnih točaka podataka podupiru naše prognoze. Naš izvještaj daje više od 50 intervju temeljen poduzeće profili

Bez premca poslovne inteligencije i tržišta uvid

Ovo se izvješće temelji na godina istraživanja. Naši Analitičari imaju dugogodišnje praktično iskustvo prethodnog i bili na čelu vodljiva Tinta/Zalijepi posao, igra važnu ulogu u stvaranju multi-milijarde dolara industrije. U proteklih pet godina sam, naš tim je Intervjuirao i profiliran više od 50 korisnika i proizvođača raznih vrsta vodljiva Tinta i paste. Svake godine smo naučili više o tržištu i fino naše analize, uvid i prognoze.

Paralelno uz to, IDTechEx je organizirao vodeći globalne konferencije i sajmovi na tiskana elektronika u posljednjih deset godina uAsia,EuropaiSJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE. Ove emisije okupiti čitavog lanca vrijednosti na tiskana elektronika, uključujući sve provodljivost Tinta dobavljača, pisači i krajnjim korisnicima. To nam je dalo ravnopravan pristup igrača i najnovije tržišne podatke.

Provodljivost Tinta i Zalijepi posao: sve se mijenja

Provodljivost Tinta i paste tržište će doseći gotovo$1 .7bu 2026 u trenutne cijene metala. Mikro srebrni vodljive paste će dominirati na tržištu, kontrolira gotovo cijelo tržište u 2016. Srebrne nanočestice će ipak postati sve konkurentnijem nalaz koristi u rasponu za nove sektore aplikacije postati i80 miliona dolaratržište u 2026. Bakar će ostati relativno nezrelo tehnologija ali će ostvariti ograničen uspjeh kao roman liječenje sustava za otvaranje vrata za prodaju Bakreni tinte.

Solarna industrija će biti 1.5 k Toni tržište 2016 za tiskane plamena tip vodljive paste. Na razini Zalijepi, novu grupu dobavljača će uskoro doći dominirati ovom poslu dok na razini prah korisnici će prisiliti kroz više raznoliki dobavljač baza. Dodir zaslona ruba elektrode tržište će nastaviti svoj pad. Linewidth-preko-razmak (L/S) se smanjila do 20/20, guranje zaslon ispisa s standardni PTFs izvan svojih granica i otvara vrata photocurable paste. Tehnike bakropis temeljen ćete naći dodatne mogućnosti kao oštrica dodatno suziti dok standardni PTFs će zadržati neki udio na kraju jeftine na tržištu.

Senzore kao što su auto stanarskog senzora, tiskane piezoresistive senzori i neke verzije glukoze senzora će ostati značajan niša na tržištu za vodljive paste, kao i automobilski sektor sa svojim mješovitim grupiranja ustajala tradicionalne i visokog rasta novih aplikacija. HF i UHF RFID antene tržišta će Rasti, ali će vidjeti relativni tržišni udio vrsta tinte transformirati u narednih deset godina. 3D antene putem aerosola ispis će i dalje zarada ekstenzija. Ovaj pristup će se natjecati direktno sa MID (oblikovane međusobno uređaji) tehnike i će postati značajan igrač na tržištu potrošačke elektronike. Metalne mreže kao alternativa ITO će prodoru spora unatoč razdoblja na čekanju konsolidacije u industriji TCF, Kreiranje potražnje za srebrne nanočestice koriste u punjenje ili ispis finih linija.

Nova tržišta će isplivati i stvoriti nove zahtjeve. U kalup elektronika će zahtjevati tinte koje može rastegnuti i preživjeti thermoforming/modeliranje procesa. Elektronski tekstil će zahtijevati tinti koje su uistinu rastezljive i izdržati ponovljene Perilica ciklusa. 3D tiskana elektronika i stolnih pisača PCB će trebati visoka vodljivost i niskotemperaturna tinte za otvaranje novih prototipova vaše upitnike za 3D pisača i kruga dizajneri. Ta tržišta su spremna za brzi rast koji tehnoloških inovacija može zadovoljiti tržište povući.

Deset godina tržište projekcije prepolovio aplikacija. Kontaktirajte nas za točne vrijednosti. Bilješka taj rukopis prodajne cijene imaju odbio zahvaljujući padu cijena sirovog metala, ali također pod pritiskom Margine, rezultira smanjenjem naše prognoze prihoda.


Što je ovog izvješća pružiti?
1. deset godina tržišne prognoze za provodljivost Tinta i paste segmentirani vrste materijala (srebrne nano, PTF, Cu, itd) i aplikacija. Prognoze su omogućeni u volumenu i dolara.
2. intervju sa sjedištem profile 50 dobavljača i korisnika. Tvrtka profili pružaju detaljne tvrtki pozadini, i kritična tehnologija i poslovnih modela pregled. Profil dodatno uključuje detaljnu SWOT analizu IDTechEx Analitičari
3. kritički osvrt i ocjenu svih glavnih provodljivost Tinta tehnologija uključujući plamena vrste lijepi, PTFs, nano tinte, rastezljiv tinte, IME tinte, Bakar, itd.
4. detaljan program procjene često uključujući IDTechEx uvid i procjena, stanje umjetnosti i poslovni napredak, analiza konkurentskih tehnologija, cijene i tržišne trendove, ključni igrači, adresabilni tržištu veličine i deset godina tržište projekcije za:
a. fotonaponskih sustava
b. touch ekrana ruba elektrode (segmentirana po vrsti uređaja)
c. automobili (de-frosters, popunjenosti senzori, grijači sjedala, itd)
d. 3D antene
e. UHF oglas HF RFID antene
f. rastezljiv tinte za elektronski tekstila
g. u-forma elektronika tinte
h. glukoze i piezoresistive senzora
i. 3D tiskana elektronika
j. PCB ispis kod kuće
k. ITO zamjena
l. OLED rasvjeta
m. vodljivi olovke
n. ostale
Pročitajte potpuni izvještaj:http://www.reportlinker.com/p04447369-summary/view-report.html

O Reportlinker
ReportLinker je dobitnik nagrade za istraživanje tržišta rješenje. Reportlinker pronalazi i najnovije podatke industrija organizira tako da ćete dobiti sve istraživanje tržišta koje je potrebno - odmah, na jednom mjestu.

http://www.reportlinker.com


__________________________
Obratite se Clare:Clare@reportlinker.com
NAS: (339)-368-6001
Za moju djecu! +1 339-368-6001


Dom | o nama | Proizvodi | Vijesti | Izložba | Obratite nam se | Povratne informacije | Mobilni telefon | XML | Glavna stranica

TEL: +86-757-8128-5193  E-mail: chinananomaterials@aliyun.com

Guangdong Nanhai ETEB Technology co, Ltd